Imię: Karol Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył/a: 29 Maj 2013 Posty: 64 Miasto: Śląsk
Wysłany:
2013-09-09, 11:55
Góry ponad wszystko! : ) Po kilku latach po polskiej stronie Tatr zostały mi już 3 szlaki, zaraz po zaliczeniu tychże mam zamiar zaliczyć Koronę Polskich Gór.
W tym roku po raz pierwszy byłem również w Tatrach słowackich i jestem mile zaskoczony tamtymi rejonami.
Dla równowagi wybrałem się również na kilka dni nad nasze polskie morze i muszę przyznać, że nie jest najgorzej. Plaża czysta i piaszczysta, woda zimna ale ma swój urok : ) Ja jednak dłużej niż 2 godzinki na słońcu nie wytrzymam i dodatkowo męczy mnie ta bezczynność.
W górach się wypocę, paradoksalnie wypocznę, psychicznie poczuję się odprężony, a z Eddie Vedder'em w uszach mogę przemierzyć każdy szlak.
______________________________________________________ I'm just a dreamer but I'm hanging on.
W zasadzie mieszkam w górach i każdego dnia je widzę, ale mimo to, dalej wolę te już nudne - jak dla mnie - góry:) Niemniej weekend nad morzem, jest jak najbardziej pożądany
whin Blogger.Klub
Wysłany:
2013-09-09, 20:34
Kocham góry! Morze nie jest dla mnie na dłuższą metę... Nie cierpię się opalać.
Krótka piłka - góry.
Mieszkam nad morzem, mogę być na plaży codziennie, więc...
A w dodatku nie przepadam za opalaniem się i ogólnie za zatłoczoną plażą, czyli plażą w sezonie :P
Jestem pierwszą osobą, która zaznaczyła "ani to ani to". Gór nie lubię, a do morza mam stosunek ambiwalentny. Jestem zwierzęciem bardzo miejskim. Gdybym miał wybierać, gdzie pojechać na wakacje, wybrałbym wycieczkę po europejskich miastach - Praga, Rzym, Petersburg, Paryż itp.
Jadę w góry i wpadam zachwyt. Na 15 minut. Jak już popatrzę to zaczynam się zastanawiać - i co ja tutaj niby mam robić?
Pojadę nad morzem to popływam sobie ze dwie godziny i też wyczerpuję możliwości. Potem mogę sobie opindolić gofra albo usiąść w barze z piwkiem, ale to można zrobić wszędzie.
Nie lubię morza - pływać nie lubię, łazić w stroju kąpielowym też nie; opalanie - nuda. Góry lepiej, chociaż za dużo chodzić nie mogę, bo uszkodzone kolano się odzywa. Ale lubię patrzeć na nie, ale i tak wybieram pory nieturystyczne. Nie przepadam za tłokiem
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).