Ja się dołączam.
Nie posiadam telewizora od kilku lat.
Jednak zrobiłem wyjątek: na czas Euro, a później Olimpiady w Londynie, załatwiłem sobie telewizor + kupiłem dekoder i antenę. Następnie sprzedałem to, co kupiłem.
Imię: Justek
Wysłany:
2013-09-09, 22:39
TV niby w domu jest. Ale jakoś nie bardzo mnie ciągnie... jedyne co, to zawsze podczas pracy idzie w tle comedy central. Znam na pamiec odcinki pingwinów z madagaskaru...
telewizor dziś to taka kaseta VHS. Niby fajna, ale powoli wychodzi z użycia. Ludzie przerzucają się na urządzenia wielofunkcyjne.
U mnie w domu tez jest telewizor, ale mijamy sie bez sentymentów
______________________________________________________ -----------------------
"Bo świat nie jest czarno biały"
Odkąd wyprowadziłam się z domu, nie mam telewizora ani go nie oglądam. Programy telewizyjne mnie nie zainteresują, a wiadomości i filmy mogę zdobyć w inny sposób. Internet zdecydowanie mi wystarczy.
______________________________________________________ Zapraszam do spróbowania:
Imię: Kacper Pomógł: 3 razy Dołączył/a: 25 Sty 2013 Posty: 229 Miasto: Kraków
Wysłany:
2013-09-10, 17:27
Ostatnio oglądałem telewizje 3-4 miesiące temu. Nie interesują mnie seriale i programy rozrywkowe, a tym stoi telewizja. Przez pewien czas oglądałem filmy, znajdywałem 1-2 na tydzień.
Słyszeliście o nowym programie telewizji naziemnej? Stopklatka TV. Podobno będzie promować dobre kino.
Imię: Jakub
Wiek: 35 Dołączył/a: 17 Lip 2013 Posty: 174 Miasto: Polska
Wysłany:
2013-09-10, 17:49
Póki co TVP Kultura puszcza całkiem niezłe filmy, omijając wszelką sieczkę. Ale chyba wielu widzów nie mają.
Jeśli ktoś szuka czegoś ambitniejszego to raczej w internecie czy w kinie, wątpię by taka telewizja miała szansę powodzenia.
Imię: Kacper Pomógł: 3 razy Dołączył/a: 25 Sty 2013 Posty: 229 Miasto: Kraków
Wysłany:
2013-09-12, 23:14
Jafer napisał/a:
Póki co TVP Kultura puszcza całkiem niezłe filmy, omijając wszelką sieczkę. Ale chyba wielu widzów nie mają.
Jeśli ktoś szuka czegoś ambitniejszego to raczej w internecie czy w kinie, wątpię by taka telewizja miała szansę powodzenia.
Oui. Filmy, które znajdywałem w TV do oglądania były głównie z kutlury.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).