Nie ogarniam filmu "Czarnobyl. Reaktor strachu". Tyle tam strachu było, co wody na pustyni. Fakt, momentami było dosyć klimatycznie z nutką niepokoju, ale aktorzy zepsuli w mig ten klimat.
Popieram! Odkryłam ten film dzięki Nostalgia Criticowi. Z polskich nie polecam Swingersów i chyba każdej z nowych polskich komedii/komedii romantycznych.
Imię: Jakub
Wiek: 35 Dołączył/a: 17 Lip 2013 Posty: 174 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-02-18, 15:03
Ja ostatnio zobaczyłem Godzilla kontra Gigan. Potwory po kilka razy zmieniały wygląd, bo... zastosowano fragmenty z poprzednich odsłon. Pogoda i pory dnia tez się zmieniały co chwilę
Dołączył/a: 04 Mar 2014 Posty: 31 Miasto: Radzymin
Wysłany:
2014-03-05, 19:07
Te filmy, które w większości wymieniacie, miały być właśnie takie kiczowate i do dupy - nikt przy zdrowych zmysłach nie zrobi filmu i zabójczej oponie uważając, że robi poważne kino. Ja świetnie bawiłem przy np. Toksycznym Mścicielu, z kolei taki np. Ryś to jak igła wbita w oczy i mózg.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).