Skromna społeczność, ale jak wiadomo koniec Świata najlepiej spędzać w gronie najbliższych. Poza tym gramy w gry komputerowe, oglądamy filmy, miło spędzamy czas. Zapraszam.
No to i fan page Apetytu - przez chwilę był zaniedbany, tłumaczę, ze względów osobistych, o których się dowiedzą Ci, co apetyt czytają. Staram się, albo przynajmniej wiem, że tka być powinno, aby prócz wpisów, było też nieco lifestylu
Założyłem tę stronę, choć nie wierzę w ideę social media. Nie oczekuję milionów wyświetleń i setek lajków. Znacznie bardziej cieszą mnie komentarze i celne uwagi.
______________________________________________________ Ktoś zupełnie przypadkowy, kto dzieli się swoimi refleksjami ze światem za pomocą bloga, pisze krótkie opowiadania, a czasem nawet wiersze. Później wychodzi przed szereg i czyta je głośno by poczuć się żywym.
Muszę wchodzić regularnie i codziennie wywalać napalonych arabów, którzy lajkują po przeczytaniu nazwy a potem często spamują ofertami matrymonialnymi
Inaczej w życiu bym się nie połapała ile osób lubi blog
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).