Jej a ja nigdzie nie mogę dostać Flipsów, albo takie kiedyś były gwiazdy z Milki ale to też przeszło już Ale smaku nigdy nie zapomne.
Też uwielbiałam te gwiazdki!
A pamiętacie soki TANG? Takie w proszku, rozprowadzało się to w wodzie (tak, wiem, odkrywcze ) i miały smak pomaranczowy - w życiu nie piłam czegoś o tak wyraziście soczystym smaczku ;p.
pamiętam, moja mama sporo tego kupowała. Swoim dzieciom już bym czegoś takiego nie dał ^.^
jak gdzieś trafię na tang, to mi się przypomina parodia reklamy "Mamo, chce nam się pić!":
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
@up Kofola to taki pyszny napój coś na podobe coli tylko z innym bardzo charakterystycznym smakiem, da się ją niestety kupić tylko w Czechach i na Słowacji.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).