Ale kategoria ogolnopojęta - lifestyle.
Htsz, może faktycznie zrobić jakieś głosowanko? Ja mogę poświęcić jutro nawet godzinę, w celu uporządkowania pomysłów, fajnie jakby ta lista powstała
Imię: Karol
Wysłany:
2013-11-23, 10:34
Ja uważam troszeczkę, że taki dział mija się z ideą blogowania (przynajmniej tą którą ja wyznaję), jednak ma to jeden ogromny plus dla bloggera: ogromny rynek zbytu treści i możliwość fajnej reklamy.
Myślę, że mógłbym zaakceptować takie rozwiązanie : )
______________________________________________________ I'm just a dreamer but I'm hanging on.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Karol
Wysłany:
2013-11-24, 16:36
Htsz napisał/a:
lordK napisał/a:
Ja uważam troszeczkę, że taki dział mija się z ideą blogowania (przynajmniej tą którą ja wyznaję)
możesz rozwinąć swoją myśl? niestety nie łapię o co Ci chodzi.
Już tłumaczę.
Jeśli dobrze zrozumiałem to ów dział ma być czymś w rodzaju facebooka, bloglovin, i tak dalej. Blogger ma tutaj informować o tym, że napisał nowego posta i zaprasza do zaglądania, ma to być coś w rodzaju subskrypcji, tak?
Jest to fajny pomysł moim zdaniem, wszak będzie kolejną możliwością na "sprzedaż" swoich treści i sam chętnie wziąłbym w tym udział.
Niemniej jednak wszelkie rodzaje subskrypcji popsuły swego czasu moje indywidualne wyobrażenie o blogowaniu. Myślałem, że blog jako strona osobista, nie powinna widnieć na każdym słupie ogłoszeniowym, a ściągać czytelników przypadkowych ewentualnie zaproszonych osobiście, itd.
Teraz już wiem, że reklama i subskrypcja to bardzo ważne elementy i nie wyobrażam sobie bez nich istnienia bloga. Sam poszukuję różnych miejsc zbytu treści i sonduję wiele możliwości.
Wracając jeszcze na chwilę do oceny działu.
Wcześniejsze pomysły bez wyjątku wymagają przemyślenia. Dział będzie bardzo istotnym miejscem na forum i mam wrażenie, że może być sukcesem lub przekleństwem. Wszystko zależy od tego, czy mądrze się to rozegra. Szczerze wierzę w Ciebie Htsz! : )
______________________________________________________ I'm just a dreamer but I'm hanging on.
GoodByAccident [Usunięty]
Wysłany:
2013-12-01, 23:04
a kiedy pojawi się jakiś nowy wpis? każda próba może być krokiem do przodu
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).