Przynajmniej taka powinna być koncepcja bloga, że bloger staje się liderem opinii samoistnie, a nie za badziewny kosmetyk.
Ot, mały komentarz.
juankrk Blogger.Klub
Imię: Janek
Dołączył/a: 02 Lis 2013 Posty: 34 Miasto: Kraków / Polska
Wysłany:
2013-11-03, 17:07
Nie chodzi o jakiś samplowy produkt tylko kwestię zarabiania na życie.
Ja teraz traktuję swój blog jako takie poletko rozwojowe - będzie co ma być, ma inne opcje zarobku, ale fajnie byłoby żyć z tego co się lubi robić
Na razie cąłkiem dobrze zarabiam na życie, robiąc też to co lubię - m.in. prowadząc bloga firmowego... Apetyt ma być po prostu apetyczny, a nie komercyjny
Ostatnio w związkuz faktem, że miałam mniej czasu, więc wejścia na apetyt były krótkie i dosyć płytkie. Dzięki temu mogłam innym okiem ocenić szablon - taki krótkim, powściągliwym i przez to zaczęłam się zastanawiać, czy on właściwie jest ładny, przyjemny i zachęcający do pozostania dłużej?
Nie ukrywam, chętnie poznałabym Waszą opinię - czy powinnam poszukać czegoś nieco innego?
Imię: Karol Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył/a: 29 Maj 2013 Posty: 64 Miasto: Śląsk
Wysłany:
2013-11-18, 17:11
Lenka Apetyczna napisał/a:
Nie ukrywam, chętnie poznałabym Waszą opinię - czy powinnam poszukać czegoś nieco innego?
Moim zdaniem szablon i cały blog jest bardzo fajny i przejrzysty. Nie znajdzie się na nim miliona pierdółek, a jedynie rzeczy niezbędne, by się odnaleźć - to dla mnie ogromny plus, bo sam wolę właśnie blogi minimalistyczne i przejrzyste.
Może warto by zastanowić się nad zmianą nagłówka? Jest dosyć chaotyczny i moim zdaniem troszeczkę przytłacza całą resztę.
______________________________________________________ I'm just a dreamer but I'm hanging on.
na razie usunęłam te powtarzające się kropeczki na samej górze, a późnym wieczorem usiądę do przerobienia reszty nagłówka.. Może faktycznie tam jest za dużo kropek?
pomysł z kropkami jest super, ale one jakoś odwracają uwagę. Na blogu jest czysto i schludnie. Jedyne co tu denerwuje, to prześladujący mnie pasek z informacją o ciasteczkach. Jednak jest on chyba nieunikniony, a pozbyć się go można kliknięciem
a co myślicie, aby na środku było jedno duże logo apetytu, a pod spodem kilka kropek w równym rzędzie - i tu pomyślałam, że mogłyby to być małe zdjęcia w kolistym kształcie.
Na twoim miejscu wywaliłbym wszelkie narośla blogera- Posty atom, stopka. I coś facebook po prawej mi się nie wyświetla.
Ogólnie podoba mi się wygląd, kolorystyka strony.
Narośla blogera? Chyba nie rozumiem :p
Stopka zostaję bo szanuję pracę autora pierwowzoru szablonu i mimo ze sporo przeedytowałam pod siebie, nie wolno przecież usuwac podpisu głównego twórcy.
Nie wiem dalej co tro narośla blogera - przecież to nie jest blog oparty na bloggerze ani innym blogspocie, tylko zwykły, klasyczny wordpress na włąsnym serwerze.
P.s. facebook moze się nie wyświetlać jeśli korzystałeś z fb wcześniej jako administrator strony. Jesli jesteś normalnie zalogowany, powinno się wyswietlić dobrze.
P.s. Co myślicie o takim np. nagłówku? nie wydaje się Wam za skromny? (proszę kliknąć w załącznik, wtedy będzie w oryginalnych kolorach)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).