A ja uprawiam sporty kynologiczne, głównie agility i dogfrisbee . Poza tym dosyć często wsiadam na rower, no i kiedyś mam zamiar zebrać się w sobie i zacząć rekreacyjnie biegać .
Imię: Daria Pomogła: 1 raz Wiek: 29 Dołączyła: 10 Kwi 2013 Posty: 115 Miasto: Polska - Gdańsk
Wysłany:
2013-08-07, 15:33
Przez 6 lat trenowałam tenis stołowy, w tym czasie około dziesięciokrotnie zdobyłam tytuł mistrza tenisa stołowego osób niepełnosprawnych w moim mieście.
Ostatnio głównie pilates, boks, joga i rower. Chciałabym jeszcze kiedyś w piłę pokopać, ale ciężko przy moim wiecznie kontuzjowanym ścięgnie Achillesa. Może, jak dorobię się potomstwa nadarzy się okazja
Ze sportem to u mnie nie najlepiej ale. 1 grudnia 2012 rzuciłem (póki co definitywnie) palenie cigaretos, po tym jak schorowany oskrzelowo wróciłem z miasta Piła (o bądź pochwalono Gwdo co budzisz swym szumem nad ranem zagubionych). Po "rzucie" nastąpiło wzmożone pęcznienie moich rozmiarów, które w czerwcu br., zaatakowałem kupnem Authora Vertigo, którym przemierzam oko-lice i nie tylko. Dobrze bo zadziałało - stanąłem w puchnięciu, po czym w sierpniu na takiej a owakiej stronce znalazłem codzienną rozpiskę co do przyzwyczajenia a nade-nauczenia mojego ciała do 300 brzuszków za jednym podejściem. Jeśli 15-ście i ani jeden więcej, które zrobiłem na dzień dobry zaowocował wczorajszym 51 - to chcę uprawiać sport brzuszkowy. Być może uda się do setki na koniec roku a potem trzeba kupić buty i pobiegać. Bo warto.
______________________________________________________ Miss Świata Balonów
Wysłany:
2013-12-25, 12:30Re: co trenujesz ? a może uprawiasz coś amatorsko ?
Jedyną rzeczą jaką lubię robić w sporcie, to gra w hokeja(ewentualnie w piłkę nożną lub siatkówkę). Jednak hokej to coś co naprawdę uwielbiam.Czasami dobrze czuje się biegając, gdy jestem naprawdę zła, smutna,rozczarowana czymś, to fajny sposób na odreagowanie,ale nie mogłabym tego robić na"pełen etat", bo zbytnio za tym nie przepadam,ale cóż...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).