Mój chłopak jak zacznie chrapać to również wystarczy go szturchnąć. Raz mocniej co prawda, ale z reguły wystarczy lekko i on się budzi, pyta "co?" i jak mu mówię "chrapiesz" to przeprasza i się przewraca na drugi bok. Najśmieszniejsze jest to, że potem nie pamięta, że coś mówił
Nie polecam popularnego "gwizdania". Zawsze gdy tego próbowałam, tylko pogarszałam sytuację można spróbować wszyć jakiś drobny przedmiot na plecach w koszulkę do spania, wtedy zaczyna uwierać, gdy osoba chrapiąca leży na plecach i automatycznie przewraca się na bok. Chrapanie zwiększa się też pod wpływem alkoholu lub nadwagi. Nie wiem, czy środki do kupienia w aptece działają, próbował ktoś tego?
ja tam nie miałam zamiaru bawić się w budzenie chłopaka i przerywanie chrapania - postawiłam na stopery nie lubię mieć przerywanego snu, potem nie mogę zasnąć a tak to śpię jak bobas do samego rana i tak się przyzwyczaiłam, że nawet jak jestem u mamy to i tak śpię w stoperach - bez nich nie zasnę
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).