Imię: Michał
Wysłany:
2013-10-07, 21:30Może nad Morze
Zdecydowanie wolę morze. Chodź ostatnie wakacje spędziłem w górach. W sumie bardzo dużo chodzenia, bo inaczej nie opłaca się jechać by posiedzieć. Ale w sumie wszystkie atrakcje zaliczone.
Uwielbiam nasz Bałtyk. Ostatnio co roku wyjazd nad morze, m.in. Międzyzdroje i Dziwnów. A góry też lubię, polecam Karkonosze, bo w Tatrach niestety nie byłam.
Bardzo lubię morze, skłamałabym, gdybym twierdziła inaczej. Ale mamy wyjątkowo ładne góry, kocham wędrówki o każdej porze roku, uwielbiam nawet pot i łzy zmęczenia, ale ta duma, że się wdrapałam, że są takie piękne widoki, to jest coś niesamowitego! No i snowboard
Kiedyś liczyły się dla mnie tylko góry, szczerze mówiąc nadal mnie tam ciągnie i tęsknie za chodzeniem po górach szczególnie Tatrach:) Jednak ostatnie dwa lata jeździłam nad morze i powiem, że często nie miejsce jest tak ważne, ale to z kim się jedzie:)
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jako że mieszkam niedaleko morza, a w góry wyjeżdżam raz w roku(w tym też planuje), to jednak wole góry. Może jakbym mieszkał np. w Zakopanem myślałbym odwrotnie, ale na dzień dzisiejszy polskie góry są zdecydowanie bardziej fascynujące(szczególnie zimą), niż zanieczyszczona słona woda.
Imię: Kamil
Dołączył/a: 03 Sie 2013 Posty: 34 Miasto: Łódź
Wysłany:
2013-12-28, 20:40
Uwielbiam morze! Mógłbym siedzieć w wodzie 24/7, a i tak nie byłoby mi nudno. Bardzo lubię nurkować, co sprawia, że kiedy mam wybór, zawsze pojadę nad morze!
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).