Ciekawi mnie, czy ktoś wie, czym ja się zajmuję...
Od ostatnich wakacji, dzięki mojemu chłopakowi, zaczęłam trenować downhill, freeride (takie tam skakanie na rowerze, jeżdżenie po trasach). Mam nadzieję, że za dwa lata uda mi się wystartować w jakichś mini zawodach, a jak na razie zbieram pieniążki na lepszy sprzęt, bo na tym moim rowerku, to nawet wstyd się gdziekolwiek pokazać (teraz mam hardtail'a, a potrzebowałabym fulla).
Piąteczka, jeśli ktoś zakapował o czym mówię!
Ja gram amatorsko w tenisa stołowego. Przygodę z tym sportem rozpocząłem w 2009 roku, a od 2011 mamy załatwioną salę i możemy trenować regularnie. Mój zespół gra w IV Lidze Lubelskiej.
Raczej amatorsko ale trenuję jazdę na rowerze. To jeden z nielicznych sportów który nie znudził mi się po jakimś czasie. Dodatkowo od czasu do czasu chodzę na siłownie i basen.
Gamon WordPress.Klub
Dołączył/a: 17 Mar 2014 Posty: 38 Miasto: Lodz
Wysłany:
2014-03-17, 12:56
Rower, rower i jeszcze raz rower co prawda amatorsko ale kółka kręcą się kiedy tylko mogą.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).