Jestem strasznym śpiochem i wybieram się jak sójka za morze, więc muszę mieć przynajmniej godzinę. Najgorszym problemem jest to, że kiedy już muszę wychodzić, to zawsze coś się wydarzy - a to buty brudne, a to kluczy nie mogę znaleźć, a to zamek w kurtce zepsuty - i w rezultacie i tak się spóźniam
Doszłam już do perfekcji w ogarnianiu się do wyjścia. Rano lubię pospać jak najdłużej, często ignoruję budzik a później latam jak odrzutowiec po całym domu i wykonuję na raz wszystkie poranne czynności. By maxymalnie skrócić czas poświęcony na wyszykowanie się często zdarza mi się łączyć niektóre czynności np myć zęby pod prysznicem Generalnie wystarczy mi pół godziny by być gotową do wyjścia, w tym czasie udaje mi się umyć, wysuszyć i ułożyć włosy, wykonać podstawowe czynności takie jak poranna toaleta, śniadanie, makijaż, wybór ciuchów i spakowanie na zajęcia
Szykując się na wieczorne wyjście potrafię za to siedzieć w łazience godzinami
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).