Kiedy przeczytałam pytanie od razu na myśl nasunęły mi się gumy do żucia. Nie dość, że potrafią odstresować to jeszcze dobrze działają na zęby i na świeży oddech
A po przeczytaniu poprzednich odpowiedzi stwierdzam, że od telefonu i od internetu również jestem uzależniona, chociaż może nie w takim stopniu jak od gum do żucia
uzależnienie od piwa to alkoholizm i z tego już raczej wypada się leczyć, zwłaszcza kiedy zdajesz sobie sprawę i wpisujesz piwo jako swój nałóg
(żeby nie było, tak się tylko czepiam, domyśliłam się, że chodzi Ci o to, że po prosty je lubisz - ale temat jest o nałogach, nie o ulubionych rzeczach)
Imię: Krzysztof
Wiek: 58 Dołączył/a: 15 Cze 2012 Posty: 91 Miasto: Berlin
Wysłany:
2014-01-25, 08:58
Zgadza sie, nalogowym piwoszem nie jestem, po prostu je lubie... W scislym pojeciu, to nawet komputer nie jest moim nalogiem, potrafie bez niego zyc, ale po kilku dniach zaczyna mi go brakowac.
Cale szczescie, ze nie jestem nalogowym piwoszem, to juz bylby faktycznie problem.
Hersus WordPress.Klub
Imię: Paweł
Wiek: 36 Dołączył/a: 31 Maj 2013 Posty: 10 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-01-25, 14:41
Ja jestem uzależniony od czytania i nie mówię tu tylko o książkach (mimo że czytam ich naprawdę dużo) ponieważ wystarczy mi nawet instrukcja blendera no i chyba od komputera również ale to już mniej
Złe nałogi zamieniam na dobre Uzależniony jestem od tworzenia czegoś kreatywnego i szerzenia radości ;p
______________________________________________________ Jestem nowicjuszem. Mój blog dopiero się kształtuje i uczę się z niego korzystać, ale zapraszam! http://thewhalestudio.blogspot.com/
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).