Imię: Jakub
Wiek: 35 Dołączył/a: 17 Lip 2013 Posty: 174 Miasto: Polska
Wysłany:
2013-12-26, 22:19
Alkohol, fajki, kawa i praca. Daje ciekawe połączenie.
GoodByAccident [Usunięty]
Wysłany:
2013-12-31, 14:53
kawa, Coca-Cola.... z tym drugim mam naprawdę ogromny problem i przypuszczam, że za jakiś czas będę musiała zainwestować w sztuczne szczęki z reklamy Dentastix
Myślałam, że od wszystkich możliwych używek, ale przy ciąży się jednak okazało, że tylko od internetu.
Z papierosami miałam ciekawą sytuację, bo paliłam jak smok czerwone papierosy przez jakieś 8 lat, a w styczniu czy lutym nagle po prostu fajki przestały mi smakować. Jak już paliłam, to cienkie i to tylko do połowy bo dalej już były fu. Nie wiem dlaczego tak się stało, ale niezmiernie mnie to cieszy
Internet, ale w sensie braku stałego dostępu do informacji. Coś się gdzieś dzieje, chce sięo czymś doczytać - internet służy jako pierwsze źródło wiedzy u mnie.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).