podforum dla pełnoletnich - wyleciało w kosmos razem z postami, nigdzie ich nie przenosiłem. Praktycznie martwy dział, ostatnie posty z lipca 2012 a tematy pamiętały początki forum ;-]
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Forum OnetBlog i pomoc BlogOnet zostały skasowane, posty przeniosłem do działu Blog i pomoc Blog. Grupa Onetu zostanie niebawem skasowana a członkowie przepisani do grupy blog.pl
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
I dobrze robisz, od czasu do czasu trzeba polikwidować, to co nie działa.
Ja robię takie rzeczy na maksa.
Wiesz ,że 20% tego forum tak właściwie powinieneś zostawić a resztę wyrzucić ?
Taka jest zasada w handlu : 20 % klientów robi obrót 80%.
To samo zrobiłabym z tematami na forum.
Będziesz miał więcej czasu na to, co chcesz naprawdę robić
Utworzyłem ukryty dział Archiwum, do którego przeniosłem tematy ze skasowanych sekcji "konkursy" oraz "zarabianie w internecie". Nic się tam od dawna nie działo, mimo, że sporo osób miało dostęp.
Kolejnym skasowanym jest Parapsychologia - wątki przeskoczyły do hydeparku.
Telefonię przeniosłem do komputerów i internetu - według mnie pasuje.
----
Pozostaje jeszcze kwestia działów, o których rozmawialiśmy na poprzedniej stronie. Chciałbym posprzątać Grafikę i poukładać jakoś lepiej działy ogólnotematyczne.
Tylko jak to dobrze pogrupować hmm... Może coś w rodzaju Hobby / Czas wolny?
Do działu nazwanego w ten sposób mógłbym przenieść grafikę, fotografię, sport, muzykę, kino, bibliotekę, kuchnię...
Chcę zmniejszyć ilość oddzielnych sekcji, ale nie narobić bałaganu. Wasze uwagi, opinie, propozycje?
Do działu nazwanego w ten sposób mógłbym przenieść grafikę, fotografię, sport, muzykę, kino, bibliotekę, kuchnię...
Wg mnie to dobry pomysł Zamiast rozdrobnienia będzie ogóln dział, do którego drogę zna każdy bo "czas wolny" jest raczej oczywisty
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
Utworzyłem ukryty dział Archiwum, do którego przeniosłem tematy ze skasowanych sekcji konkursy oraz zarabianie w internecie. Nic się tam od dawna nie działo, mimo, że sporo osób miało dostęp.
Kolejnym skasowanym jest Parapsychologia - wątki przeskoczyły do hydeparku.
Telefonię przeniosłem do komputerów i internetu - według mnie pasuje.
----
Pozostaje jeszcze kwestia działów, o których rozmawialiśmy na poprzedniej stronie. Chciałbym posprzątać Grafikę i poukładać jakoś lepiej działy ogólnotematyczne.
Chcę zmniejszyć ilość oddzielnych sekcji, ale nie narobić bałaganu. Wasze uwagi, opinie, propozycje?
Według mnie czas wolny byłby ok na to wszystko co wypisałeś poza grafiką - to bym zostawiła osobno jednak
Sprawa sekcji związanej z "czasem wolnym" nadal nierozstrzygnięta - zapomniałem o tym totalnie...
Z dniem dzisiejszym wylatuje dział Humor - wątki przejmuje Hydepark. W humorzastym dziale od dawna nie działo się nic ciekawego, wątki służyły zwykle do nabijania. Jak tak dalej będzie to je pozamykam.
// Dbajmy o jakość treści publikowanych w tematach, będzie do czego się odnosić i podejmować ciekawe dyskusje ;-)
Pewne modyfikacje ciągną się już dwa lata, więc usiadłem dzisiaj na chwilkę i oto co następuje:
- forum graficzne i fotograficzne przestaje istnieć
- forum ogólnotematyczne zmienia się w "czas wolny"
- wątki z sekcji grafika i fotografia przechodzą do "czas wolny"
- grafika zostaje zwinięta do głównej sekcji "grafika dyskusje"
Działy "Tutoriale - kursy - dodatki" oraz "Grafika - Pomocna Dłoń" przestają istnieć a ich zawartość ląduje w "Grafika - dyskusje", która zyskała nową nazwę "Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń" i zostaje podkategorią "Fotografii".
"Galeria prac" - z uwagi na brak nowych postów od roku - przestaje istnieć. Tematy wylądowały w "Archiwum".
Sekcja "Reklamy" - marna aktywność i wiele zamkniętych wątków - została skasowana a tematy lądują w "Hydepark". "Kuchnia" średnio sobie radzi. Złączyłem ją z sekcją "Sport" i zmieniłem nazwę na "Ruch i odżywianie".
Dział "Ogłoszenia" został wchłonięty przez "Rozmowy o Forum".
"Telewizja i Kino" zamienia się w "Filmy i seriale" i wchłania "filmy i premiery kinowe", "Seriale" oraz "filmy animowane".
Zrezygnowałem z nabijacza "Gry i zabawy słowne, Rebusy, Zagadki " (mimo, że ich nie bierze pod uwagę), bo większość postów i tak jest niskiej wartości i szkoda czasu na przeglądanie. Wątki przeniosłem do "Archiwum".
"Gry Online" zostały wchłonięte przez "Gry".
------------
Zastanawiam się jeszcze co zrobić z:
- "Kobiece rozmówki" oraz "Męskie sprawy" - wypadałoby to połączyć?
- "Szkoła"
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).