Podróżować często, dobrze jeść, mieć pracę, która stanie się pasją i przyjaciół, którym zależy.
Z marzeń bardziej konkretnych i bliższych, to studiować zagranicą, mówić biegle po niemiecku, znaleźć motywację.
Żyć godnie. Czyli mieć dobrą pracę, żeby utrzymać siebie, a w przyszłości rodzinę i mieć na małe przyjemności. Nie mówię o wczasach za granicą, wystarczy mi wypad nad jakieś jezioro itp. Chciałbym także dokładnie zwiedzić Polskę.
Wysłany:
2014-03-17, 11:35
LuckyDevil napisał/a:
Wkładanie całego serca w swoje pasje, tak aby w końcu zacząć na nich zarabiać.
Też się pod tym podpisuję. Plus nauczyć się w końcu języka francuskiego, odwiedzić USA, a w szczególności drogę 66, mieć Camaro, kota i własną biblioteczkę-pokój w domu.
Ja mam takie przyziemne marzenia na tu i teraz. Mieć wymarzoną lustrzankę, nauczyć się robić fajne zdjęcia. Mieć maszynę do szycia i szyć ubranka na początek dla mojej córki. Wkręcić się w to na maksa i jak da radę to może i kiedyś czerpać profity.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Moim marzeniem jest wyjechać jesienią do Toskanii to jest jedno z bardziej przyziemnych marzeń, ale sa też mniej przyziemne Np. Wyreżyserować swój własny film. Jednym z takich małych blogerskich marzeń żeby mój blog znalazł swoje grono wiernych czytelników
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).