Ładnie, czytelnie, kobieco, ale jak dla mnie to wszystko jest za duże. Tytuły postów, czcionka posta, karty na górze. Jakby to trochę zmniejszyć to byłoby miód malina
Imię: Karolina Pomogła: 1 raz Wiek: 32 Dołączyła: 29 Lip 2013 Posty: 78 Miasto: Południowy Wschód.
Wysłany:
2013-11-16, 13:39
Kinga napisał/a:
Ładnie, czytelnie, kobieco, ale jak dla mnie to wszystko jest za duże. Tytuły postów, czcionka posta, karty na górze. Jakby to trochę zmniejszyć to byłoby miód malina
Pozdrawiam
Niestety mam takie czcionki, że gdybym je zmniejszyły to nie byłyby czytelne. jak są duże to jest ok, ładnie to wygląda, jednak jak są mniejsze to nie bardzo.
Mimo wszystko dziękuję, cieszę się, że blog się podoba
GoodByAccident [Usunięty]
Wysłany:
2013-12-01, 22:58
a mi się bardzo podoba spójność- wygląd bloga podobny do profilu na fb, banner... wiem, że to jest trudne czasem więc bardzo bardzo podoba mi się ten wysiłek.
Imię: Karolina Pomogła: 1 raz Wiek: 32 Dołączyła: 29 Lip 2013 Posty: 78 Miasto: Południowy Wschód.
Wysłany:
2013-12-07, 21:18
GoodByAccident napisał/a:
a mi się bardzo podoba spójność- wygląd bloga podobny do profilu na fb, banner... wiem, że to jest trudne czasem więc bardzo bardzo podoba mi się ten wysiłek.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).