Dołączył/a: 04 Mar 2014 Posty: 31 Miasto: Radzymin
Wysłany:
2014-03-04, 16:50
Seria Half-Life: za doskonałą fabułę wciągającą jak książka, niezrównany klimat oraz nowatorskie podejście do gatunku. Spędziłem przy każdej części mnóstwo godzin, o modach różnych nie wspomnę
W czołówce moich ulubionych gier wysoko uplasuje się Battlefield 3 w którego lubię sobie pyknąć na Playstation od czasu do czasu. COD Black ops 1&2 za bycie dobrym filmem akcji z dość ciekawą fabułą, od czasu do czasu postrzelamy, reszta to interaktywny film, ale kręci mnie to ^^ Dragon Quest na ps2<----bóstwo, świetna fabuła, cukierkowa grafika i dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugaśna gra.
Ejkarola Blogger.Klub
Wysłany:
2014-05-07, 21:23
W gry nie gram, ale kiedyś wilczą część mojego czasu wypelniały Simsy i wszystkie możliwe dodatki
Lubię pograć w Simsy, War Thunder, CS'a itp., ale moją prawdziwą miłością jest WoW ♡ już w niedzielę do niego wrócę, gdyż po dwóch miesiącach w końcu doczekam się nowego laptopa ♡
Pomogła: 1 raz Wiek: 27 Dołączyła: 06 Mar 2014 Posty: 60
Wysłany:
2014-05-12, 17:40
Prawie nie gram, ale jak już coś to Simsy (2 lub 3). Jako dzieciak grałam w Mody i Nanna (fajna gra ), jakąś egipską, Chicken Invaders, Tomb Raider, Crazy Taxi, Tetris Jeszcze coś tam było, ale nie pamiętam co
kalmah [Usunięty]
Wysłany:
2014-05-13, 13:10
Nieśmiertelne HoMM III. V i VI nawet się nie umywają.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).