Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Mam zainstalowany gadżecik Linkwithin na blogu. Chciałam, aby odnośnik był niewidoczny. Myślałam, że się udało, ale jednak nie. Otóż, pod najświeższym postem pokazują się linki do postów powiązanych i odnośnik do Linkwithin jest niewidoczny, a już pod postami starszymi, odnośnik bije po oczach. Co i jak zmienić, bo mam wrażenie się kręcę się w kółko.
I jeszcze dodatkowo, gadżet miesza mi się ze stopką posta znajdującego się najwyżej na stronie Wygląda to jak k*pa. Zaraz pogryzę tego laptopa...
______________________________________________________ Góry, lifestyle - Po prostu życie ... Życie Me ...
Wysłany:
2013-10-04, 19:10jak ukryć link do linkwithin w gadżecie?
Gorska_Kozica napisał/a:
:help: Mam zainstalowany gadżecik Linkwithin na blogu. Chciałam, aby odnośnik był niewidoczny. Myślałam, że się udało, ale jednak nie. Otóż, pod najświeższym postem pokazują się linki do postów powiązanych i odnośnik do Linkwithin jest niewidoczny, a już pod postami starszymi, odnośnik bije po oczach. Co i jak zmienić, bo mam wrażenie się kręcę się w kółko.
Pod moim nowym postem dziś nie działa Linkwithin. Dlaczego? co może być przyczyną. Wczoraj przecież wszystko wyświetlało się ok. Nie zmieniałam ustawień. Zamiast obrazków jest wypunktowana lista Mam nadzieje, że to tylko chwilowe jest.
Wiek: 39 Dołączyła: 21 Mar 2014 Posty: 22 Miasto: Irlandia
Wysłany:
2014-04-18, 11:12
Udało mi się (po przebojach) zainstalowac Linkwithin, dzięki Wam go spolszczyłam, (dziękuję:)) ale zaokrąglić go nie mogę:/ jeszcze podłubie w tym HTMLu i może wk ońcu mi sie uda. Wyszukwanie czasem mi nie działa (tak, stosuje CTRL F w oknie kodu) a czasem tak, zobaczymy może w końcu uda mi się znaleźć to czego szukam:)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).