Nie przepadam chodzić po górach, ale uwielbiam w nich być zwłaszcza zimą. Ubóstwiam za to nasze polskie morze nawet gdy nie ma pogody. Ma dla mnie klimat, masę wspaniałych wspomnień i może stąd ta miłość
Paradoksalnie lubię góry latem i morze zimą. Uwielbiam wspinaczkę, a gdy leży śnieg jest ona utrudniona. Również sporty zimowe mało mnie interesują, pomijając różne akrobacje ze znajomymi na pokrywce od kubłów na piach. Z nad morza z kolei nie potrafię wrócić bez spalonej jakiejś części ciała, a odkąd rok temu udało mi się załatwić na raz plecy, klatkę, brzuch, ramiona i nogi, przestałem w jakimkolwiek stopniu lubić opaleniznę i plażowanie. W sumie zawsze podobała mi się tylko kąpiel w morzu.
______________________________________________________ ,Studiowanie historii przygotowuje raczej do rozumienia teraźniejszości, niż do uciekania od niej w zamierzchłą przeszłość. " ~/Elizabeth Kostova
nie lubię leżenie i nic nie robienia, tzn smażenia się na plaży
za to uwielbiam aktywnie spędzać czas, czyli wycieczka w góry i zdobywanie szczytów przy tym fotografowanie szczególnie Tatry
nie lubię leżenie i nic nie robienia, tzn smażenia się na plaży
serio tylko z tym Ci się kojarzy wyjazd nad morze?
Byłem na Rodos, wyspie, którą można sobie zwiedzić samochodem w 1-2 dni - objechać dookoła i zobaczyć jak ludzie żyją w takich miejscach.
Byłem w Egipcie, gdzie plaży prawie wcale nie było a tuż przy brzegu zaczynała się rafa koralowa.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
piotr-ek2408 Blogger.Klub
Dołączył/a: 16 Maj 2014 Posty: 16 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-05-18, 16:27
Zdecydowanie morze Wolę wylegiwać się na plaży, tudzież pływać, niż drałować po górach
______________________________________________________ Zapraszam na mojego bloga, poświęconego ciekawym grom i aplikacjom na platformę Android. http://andropolska.blogspot.com
Cóż na urlop to się jedzie wypocząć a nie męczyć się chodząc pod górkę ja zdecydowanie wybieram plażę, morze i dziewczyny w bikini ;D
______________________________________________________ http://blogwformie.blogspot.co.uk/ - Blog o zdrowym podejściu do życia. Zapraszam
kalmah [Usunięty]
Wysłany:
2014-06-15, 10:59
Zdecydowanie góry, najlepiej takie +2000 mnpm. Póki, co muszę zadowolić się Tatrami.
O ile w ciągu roku trudno jest mnie obudzić przed 8, to na urlopie sama wstaję przed 6 by wyjść przez stonką na szlaki i wrócić o ludzkiej porze (co i tak rzadko się udaje ).
Nad morzem zdecydowanie się nudzę.
Pabiart Blogger.Klub
Dołączył/a: 26 Mar 2014 Posty: 30
Wysłany:
2014-06-21, 08:41
Ja o wiele bardziej wolę morze. <3
Nie ma to jak położyć się na plaży słuchając szumu wody.
I właśnie nad morze jadę na wakacje m. in.
______________________________________________________ http://pabiart.blogspot.com/ Zapraszam na mojego bloga o rysowaniu!
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).