NagorszyBlog WordPress.Klub
Wysłany:
2014-03-16, 15:11
Chyba wszystko zależy od nauczyciela. Ja w gimnazjum byłam bardzo dobra z chemii, a w liceum byłam wiecznie zagrożona A wszystko dlatego, że nauczycielka, twierdząc, że mamy za mało godzin i z niczym nie zdążymy, tłumaczyła wszystko bardzo ogólnikowo. A potem się człowiek pogubił i gucio. Od tamtej pory mam uraz do tego przedmiotu
Niemiecki, ale to zło samo w sobie, więc się nawet nie przejmuję
Zgadzam się z Tobą że jest koszmarny, ale język wroga trzeba znać
Ja największy problem miałam z chemią na szczęście już jej nie mam także jeden problem z głowy
Jak chodziłam do szkoły to kochałam niemiecki właśnie i byłam z niego najlepsza w klasie
Za to polski i historia- osobista tragedia. Nawet już wolałam uczyć się na pamięć historii, niż analizować wiersz w polskim
______________________________________________________ Mamspired- parentingowy blog lifestyle.
od zawsze, no po prostu zawsze chemia i fizyka. Za Boga nie mogłam tego zrozumieć. Nie mówiąc o tym, że z biologii zawsze szóstki i piątki, a podobno chemia to biologia we wzorach. W sumie przez tą cholerna chemię nie poszłam na biol-chem. :c
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).