Fizyka. Miałam cztery (nie wiem, jak to możliwe ) na koniec zeszłego roku - teraz mam same dwójki. Fizyka zdecydowanie. Chemia jest dziwna - muszę poświęcić dużo czasu, by ją zrozumieć, ale jak już ją zrozumiem, to nigdy nie mam z nią najmniejszego problemu. Tak samo z matematyką, chociaż bardzo jej nie lubię. No i wf - wyśmiejcie mnie, ale jestem leniem patentowanym i od dwóch lat bez przerwy nie ćwiczyłam na zajęciach sportowych. Ale to ze względu na jakieś idiotyczne kompleksy...
Od trzech lat nie mogę poradzić sobie z fizyką, ale w dużej mierze to przez nauczyciela, który ucina sobie podczas lekcji pogaduszki z naszą wspomagającą. Na całe szczęście mam już korki i jest progress
Poza tym chemia, geografia i biologia pożerają mnóstwo czasu.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).