Kręconych nigdy nie miałam,. a do wałków czy lokówki cierpliwości nie mam. Trwałej sienie poddam nigdy. Prostuję i to chyba uzależnienie, bo nie znoszę naturalnego układania się moich włosów.
Ja mam takie fale, ale bardziej proste niż kręcone. Trudno mi to wytłumaczyć, ale najgorsze w tym wszystkim jest jedno - niby proste, a rozczesuje się je prawie tak samo trudno jak lekko lokowane -.- obłędu można dostać. :c
Ja mam całkowicie proste włosy, nie muszę w ogóle ich prostować ale zawsze marzyły mi się loki.. Jakoś specjalnie nie pielęgnuję swoich włosów ale wiadomo, że szampon, odżywka przystosowana do prostych włosów to podstawa. Dodatkowo dobra szczotka, żeby włosy się nie puszyły i nie było kołtunów.
mnie podobają sie zarówno proste jak i kręcone włosy.Wszystko zależy od tego czy są zadbane i zdrowe .Niestety moje włosy sa z natury falowane ,często niezdecydowane i spuszone.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).