Wszystko zależy od czasu jaki upłynął. Złość zazwyczaj odpływa razem z czasem Ja nie przypominam sobie jak to u mnie było, ale traktuję zwykle ludzi tak jak oni mnie, więc to od nich zależy co usłyszą ode mnie w nieciekawych sytuacjach
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Masz w zupełności rację. Po pewnym czasie o wielu rzeczach się zapomina, jakieś tam rany się zabliźniają, już na mniej rzeczy zwracamy uwagę i przynajmniej w moim przypadku jest tak, że po prostu tego zwykłego, normalnego kontaktu brakuje. Piszę normalnego, bo zazwyczaj te rozstania nie wiążą się z niczym "dobrym".
Jeżeli natomiast rozstanie jest na bardziej niż przyzwoitym poziomie to kontakt powinien być czymś naturalnym. Ja jednak tego nie doświadczyłam.
ja kontakt utrzymuje z tymi, którzy są tego warci jak facet okazał się palantem, to sorry, ale nie ma sensu utrzymywać kontaktów. ale mam dwóch byłych z którymi w związku się nie układało, ale są teraz moimi naprawdę dobrymi przyjaciółmi. Ba, często w trójkę chodzimy na piwo i imprezy
Radek [Usunięty]
Wysłany:
2014-12-27, 21:12
Według mnie, dużo zależy jednak od tego w jakiej atmosferze przebiegło rozstanie. U mnie akurat tylko w jednym przypadku było to "za porozumieniem stron". I tutaj faktem jest, że kontakt do tej pory mamy świetny. Widać, nie było nam pisane być razem w sensie romantycznym W zabliźnianie się ran po czasie jakoś mniej wierzę...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).