Imię: Kamil
Dołączył/a: 03 Sie 2013 Posty: 34 Miasto: Łódź
Wysłany:
2013-12-28, 20:12
Przychodzi sąsiad do sąsiada.
-Słuchaj, mam dla ciebie propozycje
-Gadaj Stasiu!
-Masz ochotę na trójkącik dziś wieczorem?
-Pewnie, że tak! Ale z kim?!
-Twoja żona, ty i ja, co ty na to?
-Powaliło cię! Chyba głupi jesteś!
-No dobra, to ciebie wypisuję.
Wiek: 33 Dołączył/a: 22 Lut 2014 Posty: 161 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-03-03, 21:10
Mi ostatnio tata opowiadał kawał.
Wchodzi blondynka do księgarni i do pana za ladą rzuca pytanie:
- Przepraszam pana, ile kosztuje ta książka na górnej półce?
Pan tak spogląda i zadaje pytanie:
- A która dokładnie?
A blondynka odpowiada:
- No ta za 10 zł
Dołączył/a: 04 Mar 2014 Posty: 31 Miasto: Radzymin
Wysłany:
2014-03-07, 18:00
Klas napisał/a:
Przychodzi żaba do lekarza, bo ja coś je...e w stawie.
...a lekarz na to: podejrzewam raka.
Był sobie raz facet, istne wcielenie nieszczęścia - nie miał przyjaciół, nie miał, dobrej pracy, pieniędzy, nic mu w życiu nie wychodziło, żona się nad nim wyżywała, nawet dzieci miały go w dupie. Jednym słowem obraz żalu i rozpaczy. Pewnego dnia postanowił skończyć z tym wszystkich, wziął z domu sznur i udał się do lasu, by się powiesić.
Wreszcie znalazł odpowiednie drzewo, zawiązał pętlę, już chce włożyć w nią głowę, gdy usłyszał:
-ej, stary, co ty wyprawiasz.
Rozgląda się i widzi siedzącą nieopodal na kamieniu żabę, która przypatruje mu się uważne.
-Ach żabko - płacze facet - jestem taki nieszczęśliwy, nie mam nic w życiu, nikt mnie nie szanuje, nawet rodzina się na mnie wypięła. Chcę z tym skończyć!
-Stary - mówi żabka - wracaj do domu. Zobaczysz, że teraz będzie lepiej.
Facet otarł łzy i wrócił. Od progu wita go rodzina, dzieci pomogły mu się rozebrać, posadziły w fotelu, dały gazetę i ciepłe kapcie, żona niedługo podała pyszny obiad, a wieczorem zaserwowała taką porcję dzikiego seksu, jakiego dawno nie doświadczył. Rano w pracy wszyscy koledzy byli dla niego mili, traktowali go jak najlepszego przyjaciela, szef zaproponował mu awans, podwyżkę, służbowy samochód oraz osobne biuro, a po pracy cała ekipa udała się na klubu na imprezę stulecia.
Następnego dnia facet pobiegł do lasu, żeby odnaleźć żabkę i podziękować jej, że tak odmieniła jego życie.
-Żabko - mówi - jestem teraz taki szczęśliwy. Jak ja ci się odwdzięczę!
-Och, drobiazg - odpowiada żabka - wystarczy, że będziesz ze mną uprawiać seks.
Facet zamurowało.
-Ale żabko... Przecież ty jesteś taka malutka, jak to sobie wyobrażasz? Nie przeżyjesz tego.
-Nie przejmuj się, mogę na ten czas zmienić postać. Niestety, mojej mocy nie wystarczy, żebym zamieniła się w dorosłą kobietę. Co najwyżej w 10-latkę.
Facet zastanowił się, aż wreszcie zgodził. żabka się przemieniła, a potem uprawiali seks...
-...i tak było, wysoki sądzie, a nie jak mówi ta gówniara!
piotr-ek2408 Blogger.Klub
Dołączył/a: 16 Maj 2014 Posty: 16 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-05-18, 16:06
Jasiu, nie obgryzaj paznokci. Jasiu nie obgryzaj babci paznokci! JASIU, JAK NIE PRZESTANIESZ BABCI OBGRYZAĆ PAZNOKCI, TO BĘDĘ MUSIAŁ ZAMKNĄĆ TRUMNĘ!!!
Jasiu nie huśtaj się! Nie huśtaj się!!! Jasiu, Jezus Maria, nie po to się dziadek powiesił, żebyś ty się na nim huśtał!
______________________________________________________ Zapraszam na mojego bloga, poświęconego ciekawym grom i aplikacjom na platformę Android. http://andropolska.blogspot.com
Jedzie ciężarówka bardzo wysoko załadowana.
Kierowca - cwaniaczek chciał przejechać pod mostem, ale niestety zaklinował się. Przyjechała policja, gliniarz chodzi dookola, patrzy i mówi:
- No i co? Zaklinował się pan?
Na co kierowca:
- Nie, ku**a! Most wiozłem i mi sie paliwo skończyło!
Stare małżeństwo. Mąż nagle zachorował i był w bardzo ciężkim stanie. Lekarze mówili, że nie da się go uratować. Leżąc na łożu śmierci powiedział do zony:
- Muszę ci coś wyznać. Od dwudziestu lat zdradzam cię z prostytutkami.
- Ależ wiem kochanie.
- Wiesz? I nie przeszkadza ci to?
- No przecież bez powodu bym cię nie otruła...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).