Imię: Daria Pomogła: 1 raz Wiek: 29 Dołączyła: 10 Kwi 2013 Posty: 115 Miasto: Polska - Gdańsk
Wysłany:
2014-02-08, 10:49
Mool, dziękuję za linki, bardzo mi pomogłaś!
GoodByAccident, nawet nie wiesz, jak miło mi czytać coś takiego. Mam czasami opory przed napisaniem tego czy owego, jednak przyświeca mi jedna myśl: nastoletnie gówniary nie wstydzą się chwalić w internecie tym, że chleją do upadłego, a ja mam się bać przyznać, że za kimś nie przepadam, coś mi nie podeszło? W blogu cenię sobie bardzo to, że jest mój, że mam prawo - dopóki nikogo nie obrażam, a tego staram się nie robić, jeżeli ktoś by do mnie napisał, że poczuł się urażony, to postarałabym się załagodzić sprawę - pisać, co naprawdę sądzę. I wiem, że tak naprawdę ludzie tego szukają, a nie obiektywnego podejścia, na co komu bowiem suche fakty? Cieszę się, że mam w Twojej osobie czytelnika, zapraszam ponownie i mam nadzieję, że inne moje teksty przypadną Ci do gustu tak samo lub bardziej
Imię: Daria Pomogła: 1 raz Wiek: 29 Dołączyła: 10 Kwi 2013 Posty: 115 Miasto: Polska - Gdańsk
Wysłany:
2014-02-09, 12:07
W marcu go zmienię. Blog, oprócz miejsca, gdzie mogę dzielić się z ludźmi tym, co uważam i gdzie mogę szlifować styl, jest także zakątkiem, gdzie mogę realizować wszystkie swoje obsesje. Ustaliłam sobie, że szablony będą odpowiadały aktualnej porze roku. I tak ten będzie wisiał do pierwszego dnia kalendarzowej wiosny, oczywiście następny będzie wiosenny, który zniknie pierwszego dnia kalendarzowego lata etc. Poza tym - nagłówki się robią dopiero.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).