No nie :))) Dora, ja znowu jak Ty, ale numer :) Z tym, że jestem od Ciebie sporo starsza. Mam to szczęście, że poza nielicznymi przypadkami, nikt mnie nigdy nie namawiał do picia - czego i Tobie życzę. Chociaż czasy stały się bardziej swobodne i młodemu pokoleniu trudniej nie ulegać wpływom... Ale trzymam kciuki za Ciebie.
No nie )) Dora, ja znowu jak Ty, ale numer Z tym, że jestem od Ciebie sporo starsza. Mam to szczęście, że poza nielicznymi przypadkami, nikt mnie nigdy nie namawiał do picia - czego i Tobie życzę. Chociaż czasy stały się bardziej swobodne i młodemu pokoleniu trudniej nie ulegać wpływom... Ale trzymam kciuki za Ciebie.
Pierwszy kontakt z alkoholem miałem w wieku 10 lat . Wiadomo za młodego wszystkiego chce sie spróbować i sie wywyższać od rówieśników Ale do tej pory nigdy mi sie film nie urwał [ po alkoholu] No ale jak sie bawić to sie bawić
Gdy wyprowadziłam się z domu na studia i poczułam smak wolności:P Mój pierwszy sylwester na studiach to była istna masakra ale i nauka na przyszłość, żeby NIGDY nie mieszać
______________________________________________________ Zapraszam na bloga o japońskim zespole popowym:
www.morningmusumee.blogspot.com
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).