Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Telewizor jest mi potrzebny jak rybie rower i to tak nie-bardzo, że jakiś czas temu nawet napisałam post na ten temat. Nie posiadam telewizora od bodajże 2006 roku i nie zauważyłam braku. Jest Internet.
Ja również nie widzę potrzeby posiadania telewizora i oglądania TV. Czasem zdarzy mi się oglądnąć transmisję przez Internet, jakiś sport, albo programy informacyjne (rzadko). Radia też nie słucham często, a w samochodzie - jeśli już - to "leci" to co lubię, nie to, co serwuje jakaś radiostacja.
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2014-09-09, 20:00
Moim zdaniem, telewizja zaczela mi kiedys w pewnym momencie prac mozg. Gdy sie obudzilem.. przestalem ogladac. I w takim przekonaniu zyje do dzis... w Telewizji koloruja swiat i zycie.
telewizor sprawiłam sobie dopiero niedawno. w lipcu na mistrzostwa. no i teraz faktycznie odruchowo włączam go jak wchodzę do domu, żeby coś gadało. ale żebym tam coś konkretnego oglądała to nie mogę powiedzieć. no teraz "falę zbrodni" o 21 na atm oglądam do snu.
Telewizor jako taki posiadam... Ale nie posiadam telewizji. Ten format mediów to relikt przeszłości.
Do telewizora podłączam raz na sto lat konsolę, a poza tym podpiąłem tam mojego starego laptopa gdzie mam XBMC i ubuntu. Za jego pomocą, używając oczywiście telefonu odpalam muzykę, czasem puszczę jakiś stream z internetu - chociaż z reguły i tak oglądam na monitorze komputera, jeżeli coś już jest na rzeczy. Do tego mam tam zrobiony system karaoke - przydaje się na imprezy
Czy moje życie bez telewizji się zmieniło? Tylko ludzie dziwnie na mnie patrzą.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).