Pomógł: 1 raz Wiek: 29 Dołączył/a: 26 Mar 2014 Posty: 54 Miasto: Poznań
Wysłany:
2014-04-19, 15:51
Ciekawe co nam przyniesie 4. sezon
Jak myślicie, co będzie z Moriartym? Raczej aż tak nie odwalą i nie ożywią i jego? Ktoś inny może tym sterować i po prostu wgrał jakiegoś wirusa, żeby rozprzestrzenić tę grafikę z Moriartym i... zrobić coś więcej. Szczegóły poznamy za jakiś czas, teraz wszystko jest na etapie kombinowania i dorabiania własnych teorii.[
Ja się uzależniłam od Sherlocka! Może i ze względu na ten nowoczesny klimat i fajne wykonanie filmu? A Benedict jest świetnym odtwórcą. Tylko czekam na kolejny sezon.
Co sądzicie o odcinku specjalnym? Jak dla mnie genialny.
______________________________________________________ http://book-wszechmogacy.blogspot.com <- nie tylko recenzje. Prowadzą cherubini w składzie: Maja, Mati i Twyla.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pojawił się w 2017 roku, ale mam jakieś dziwne uczucie... hmm jakby wypadł o wiele słabiej niż poprzednie? Nie wiem czy to wygórowane oczekiwania czy może nie zrozumiałem sensu tych trzech odcinków, ale trochę się zawiodłem.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pojawił się w 2017 roku, ale mam jakieś dziwne uczucie... hmm jakby wypadł o wiele słabiej niż poprzednie? Nie wiem czy to wygórowane oczekiwania czy może nie zrozumiałem sensu tych trzech odcinków, ale trochę się zawiodłem.
Mam te same odczucia. Osobiście podobał mi się tylko drugi odcinek. W finale trochę odlecieli, co mnie smuci, bo taki serial zasługiwał na lepszy koniec.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).