Słucham Eurowizji najczęściej. Znaczy wróć, piosenek z Eurowizji i innych które są z nią (Eurowizją) jakoś powiązane więc nie słucham podobnej muzyki co moi znajomi. Raczej staram się im pokazać to co w Eurowizji najfajniejsze, ale nie zawsze się udaje.
Większość osób w mojej klasie słucha One Direction, Justina Biebera i innych "popów", czyli zdecydowanie nie moje klimaty. Inni natomiast słuchają metalu, czyli coś bardziej w moim guście, ale ja jednak wolę rock - hard, classic, alternative - i punk. Oczywiście metal się zdarza, ale nie w takich dawkach jak "typowy metalowiec" Także raczej trudno mi znaleźć wśród rówieśników kogoś z takim samym gustem muzycznym.
Słucham całkiem innej muzyki niż moi znajomi Mówią, że słucham tylko depresyjnych kawałków, przy których można spać. Jak jest jakieś spotkanie lub impreza to mam zakaz puszczania swojej muzyki
______________________________________________________ Przyjaźń rodzi się w momencie, gdy jedna osoba mówi do drugiej: "Co? Ty też? Myślałem, że tylko ja".
Clive Staples Lewis – Cztery miłości
Nie puszczamy sobie muzyki wzajemnie. Nie rozmawiamy o tym. W towarzystwie, gdzie większość posiada instrumenty muzyczne, lepiej rozmawiać o polityce. Chociaż idziemy na nieformalne kompromisy dotyczące tego, co ma przygrywać na jakichś większych spotkaniach. Porozumienie dotyczy disco-polo, rzecz jasna...
Tak średnio. Mój gust zbiegał się z tym mojego przyjaciela przez pierwszy rok znajomości, ale potem on poszedł w stronę innej muzyki. Ja zostałam przy muzyce rockowej, ale włączyły mi się do tego jazz i bossa nova (natomiast on chyba całkowicie odszedł od rocka). Natomiast moich znajomych ciągle zarażam jakąś muzyką albo sami się zarażają ode mnie bez mojej pomocy.
______________________________________________________ When I think I'm going deep
I'm really going hollow
I can see a newborn me
Emerging from the bottom — Angra, Newborn Me
Tak, raczej wszyscy słuchamy takiej samej lub bardzo podobnej muzyki. Jednak jesteśmy otwarci na to czego druga osoba słucha i nie przeszkadzają nam inne gatunki.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).