po supernatural to marzy mi się Impala... ale to są takie fazy po-serialowe wiadomo
realniejsze to mini cooper, ładny nie za mały i nie za duży. Taki akurat. Koniecznie by silnik większy, bo szybka jazda jest fajna
______________________________________________________ Szukasz czegoś ciekawego ? Wpadaj na www.ielgrey.pl
Limuzyna : Maserati Quattroporte GTS, ale nie najnowszy model pozbawiony włoskiego szaleństwa tylko ten jaki mieliśmy okazję zobaczyć w filmie "Nietykalni"
Super sportowy kabriolet : Ferrari F430 Scuderia. Koniecznie z lakierem Rosso Mugello. Włoskie szaleństwo w pierwotnej postaci. AAA ten dźwięk wydobywający się z jego rurek
SUV : Porsche Macan. Nie wiem co w nim jest ale gdy widzę jak przejeżdża to przykuwa mój wzrok
Mój obecny cel : Audi S5 Cabrio 3.0 TSFI 333 KM po lifcie. Biały perłowy lakier, czerwony dach, czerwona tapicerka, 20 calowe czarne felgi. Niemiecka piękność
______________________________________________________ Patrząc Na Świat Alternatywnie ! Inspiracja, Wiedza, Działanie, Hobby, Pieniądze, Motywacja, P@sja, Życie
goodforyoudp Blogger.Klub Pomogła: 1 raz Dołączyła: 31 Sie 2014 Posty: 123 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2015-08-26, 11:04
Samochód moich marzeń stoi na płatnym parkingu niedaleko mojego domu - czarny jaguar, w środku kremowa skóra. Jest cudowny!
______________________________________________________ Beauty and Lifestyle Blog - dpblog.pl
Nigdy nie wgłębiałam się w samochody. Nie interesowało mnie to co jest pod maską, ani to czy jadę polonezem czy nowym mercedesem. Wychodziłam z założenia że samochód ma jechać i się nie psuć:) Ale jestem fanatyczką mini morrisów. Uwielbiam i posiadam
Całe życie mówiłam (za dzieciaka), że chciałabym mieć porsche, srebrne, bez dachu Zawsze tak samo Aktualnie wiele się zmieniło, nie lubię srebrnych aut, nie mam parcia na auto "bez dachu". Bardzo długo zbierałam na samochód Citroena C4. A z takich raczej nieosiągalnych marzeń to chciałabym mieć audi R8
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).