poza tym co ci w przyjazni przeszkadza podtekst sexualny tego nie wiem
ja tam czesto kolezankom wale rozne podtexty (kilka nawet lubie bulwersowac ) i jakos wszystkie wiedza ze sobie jaja robie
moja dziewczyna czasami bywa zazdrosna ale jakos wytrzymala ze mna te 2 i pol roku (dzisiaj rocznica )
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
DJ Click [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-21, 13:39
moron napisał/a:
DJ Click napisał/a:
mimo to nie wierze w taka przyjazn
widac po avku
poza tym co ci w przyjazni przeszkadza podtekst sexualny tego nie wiem
ja tam czesto kolezankom wale rozne podtexty (kilka nawet lubie bulwersowac ) i jakos wszystkie wiedza ze sobie jaja robie
moja dziewczyna czasami bywa zazdrosna ale jakos wytrzymala ze mna te 2 i pol roku (dzisiaj rocznica )
hehe widac po avku
nie przeszkadza choc jest to juz za duzy krok co od raz jakby przeslania seksualnoscia cala przyjazn... natomiast jesli sa to zarty czt wygluy jest to jak najbardziej uzasadnione
gratuluje ci bo 2 i pol roku z ta sama kobieta t jak dla mnie nie lada wyczyn
to klepniecie w tylek pomiedzy dziewczynami oznacza ze sa lezbijkami?
wszedzi etylko sex sex sex ?
ps. dla mnie to tez niezly wyczyn
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
DJ Click [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-21, 13:52
moron napisał/a:
to klepniecie w tylek pomiedzy dziewczynami oznacza ze sa lezbijkami?
wszedzi etylko sex sex sex ?
eee to juz inna opcja zupelnie... kobiety oraz ich przyjazn to sprawa trudna dla mezczyzn i czasem niezrozumiala. one sie niby kochaja ale kochaja tez mezczyzn. to taka inna milosc anizle miedzy facetem i kobieta... klepia sie po tylkach, gadaja o swoich intymnych sprawach, trzymaja sie za rece a lesbijki to to samo tyle ze mocno przesadzone - sex, calowanie, itp. albo cos w tym stylu przynajmniej
Piranha [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-26, 10:19
Myślę, że jest to możliwe. Mam przyjaciela, prawie codziennie ze sobą gadamy, wygłupiamy się, żartujemy z seksu, gadamy o sprośnych rzeczach Ale to tylko przyjaźń, on ma dziewczynę, mi często ktoś wpada w oko Można powiedzieć, że traktuje go jak dziewczynę
Wysłany:
2006-11-30, 20:25
Cytat
Czy jest możliwa przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną?
Tak.
Ja mam przyjaciela 'faceta'.
Jasne, że są podteksty seksualne, ale to ten wiek. ;p
Niefajna [Usunięty]
Wysłany:
2006-12-03, 13:38
Pewnie. Ale to zależy jak dwie strony do tego podejdą. Ja mam dwóch przyjaciół. Tak, facetów ;p
dodi [Usunięty]
Wysłany:
2006-12-30, 20:33
Jest możliwa.
Osobiście mam <liczy> pięciu przyjaciół reszta to koledzy
KenczaN [Usunięty]
Wysłany:
2007-05-05, 00:50
Jest możliwa tylko trzeba uważać i stawiać wyraźne granice
Malinka [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-01, 14:10
No jasne, że jest możliwa przyjaźń między kobietą i mężczyzną.;)
Jak najbardziej.
Ja osobiście mam kilku zaufanych przyjaciół.. i ani śmiem twierdzić, że łączy nas coś więcej. xD
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).