hmm no ostatnio wciągnął mnie Wiedźmin, dwójka już czeka na swoją kolej, mam nadzieję wyrobić się przed premierą trzeciej części
a tak to ostatnio Lol mi się spodobał.
i nadal w sercu cały czas NFS Most Wanted, no i z sentymentem jednak wspominam simsy
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Eh, aż się łezka w oku kręci. Ile ja czasu poświęciłem na ET w latach 2004-2008. Tego nie wie nikt. Ja z kolei byłem typem, który mało grał na publicach, a dużo grał klanówek. Zarówno jako klan jak i merc w mixach z IRCa.
W komputerowe nie gram za wyjątkiem Cywilizacji piątki. Natomiast jeżeli chodzi o planszówki to przede wszystkim Gra o Tron, Avalon, Wsiąść do Pociągu i Chaos w Wielkim świecie.
SimCity a w szczególności 4, Age of Empires III, TES III: Morrowind, Neverwinter Nights tylko pierwsza część. A tak po za tym wszelkie gry planszowe, karciane i fabularne
Z komputerowych:
Heroes 3 - wiadomo, klasyka
Cywilizacja 5
Football Manager - raczkuję dopiero, ale w końcu zaczęłam kumać, że w tej grze jednak trzeba myśleć, a nie zdawać się na farta
Battlefield Play4Free - marnowałam czas na grę w klanie
Battlefield 3 - multi bez podjarki, ale na single wiele godzin przesiedziałam
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).