Ja jedyne co czułem, to mocne przywiązanie. Jeszcze nigdy nie trafiła mi się kobieta, która namąciła mi w głowie na dłużej. Także uważam, że miłość jest pojęciem nadużywanym, wolę, jak się mówi, że się kogoś bardzo lubi Słowo miłość niesie ze sobą dość duży ładunek emocjonalny..
Myślę, że to po prostu się czuje. W pewnym momencie przychodzi takie niesamowicie silne uczucie, nie jesteś w stanie sobie wyobrazić przyszłości z nikim innym i tym bardziej starasz się ze wszystkich sił by związek przetrwał
W tedy, kiedy po utracie tej osoby, codziennie o nie myślimy. A nasz rozum wierci dziury w naszym sercu
______________________________________________________ Patrząc Na Świat Alternatywnie ! Inspiracja, Wiedza, Działanie, Hobby, Pieniądze, Motywacja, P@sja, Życie
słyszałam na mieście, że miłość ma to do siebie, że albo ją czujesz i jesteś tego pewien, albo zastanawiasz się, czym jest i jak ją rozpoznać
Koleżanka pozamiatała jak dla mnie ^^. Mój problem polega na tym, że łatwo popadam w zauroczenie, które jeszcze łatwiej potrafi zniknąć/zostać zastąpione następnym. A w sumie z chęcią bym się w końcu zakochał i był pewien, że to ta najwłaściwsza. No i był jej najwłaściwszym też, bo bez wzajemności to żadna przyjemność.
______________________________________________________ www.tekstyszabli.wordpress.com - Opowiadania i wszystko to, co Szabla ma do napisania
Dołączył/a: 26 Lip 2015 Posty: 25 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2015-07-26, 23:11
Miłość jest wtedy jak po pijaku biegniesz o 2 rano 35 km do swojej dziewczyny i po 5 km wiesz że nie dasz rady i zaczynasz zatrzymywać przejeżdzające samochody i gdy nikt się nie zatrzymuje wychodzisz przed jadącego tira, który zawozi się te pozostałe 30 km... a potem stoisz pod oknem bo dziewczyna śpi i nie odbiera od Ciebie telefonów
true story
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).