Pierwsze z nich to giełda i rynki finansowe - pochłoneły mnie one do tego stopnia że poświęciłem temu większość czasu, porzuciłem szkolną scieżkę kariery a teraz chcę iśc pracować w tym sektorze ;-) W sumie od bloga ta przygoda się zaczeła.
Żeby nie było że jestem jakimś maniakiem czy tytanem pracy
To lubię stopowanie i podróże - to naprawdę otwiera i poszerza horyzonty na wiele spraw.
A do tego biegać i naprawdę dużo czytać ;-)
Książki. Jestem zdecydowaną maniaczka książek. Kiedyś miałam przerwę w czytaniu jakiś miesiąc to jak widziałam książki to mi się ręce trzęsły Zdecydowanie to jest moje hobby, bez którego sobie życia nie wyobrażam
Nie mam za wiele wolnego czasu, bo ten czas w znacznym stopniu pochłaniają mi studia, ale w sumie kierunek, w którym się kształcę to też moje hobby. Nie mogę więc narzekać . Poza tym tworzę biżuterię i wystawiam ją sobie na różnych portalach zajmujących się sprzedażą handmade.
Sporo tego, ale na pewno na przemian joga i bieganie. Jedyne dwie rzeczy, które doprowadzają mnie w życiu do względnego pionu.
Poza tym oczywiście książki i muzyka. Słucham bardzo dużo, różnych gatunków, zależnie od nastroju. Ostatnio Cachao, Henri Salvador, American Authors i... Fogg Z książek ostatnio: Norman Davies i Elizabeth Strout.
A ostatnio popadam bardzo mocno we włosomaniactwo - zapuszczam włosy i edukuję się, co z nimi zrobić, żeby jakoś wyglądały. Wkrótce muszę zmienić awatara, bo już się przedawnił
Głównie fotografuję i rysuję, czasem chwycę się za jakiś handmade z drewna. Lubię tworzyć coś, co pojawi się w mojej głowie, choć rzadko efekt jest podobny do tego, co zaplanuję. Ale kto nie lubi niespodzianek?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).