W związku z tym że okropnie zaniedbałam mój fan page (praca i jeszcze raz praca) może ponownie zaprezentuję już odświeżony jego wygląd i zawartość:
Piece of my Art-zapraszam
Zajęłam się rónież portretami. Może się spodobają. Zapraszam
Ja prowadzę dwie strony na FB. Pierwszy fan page to ten połączony z blogiem, ale jeszcze nie chcę go pokazywać. Drugi to miejsce w którym pokazuję moje hobby, a dokładniej biżuterię handmade.
Mój fanpage głównie dla tych, co chcą za jego pomocą śledzić bloga. Ale nie tylko, umieszczam tam inne kulturalne rzeczy, które mnie zainspirują. Zapraszam wszystkich:
www.facebook.com/pudelkazapalek
Mój fanpage to takie o wiele bardziej aktywne rozwinięcie bloga - z newsami ze świata popkultury, literatury, komiksu itd.
http://facebook.com/CatusGeekus
Jak wszyscy to wszyscy, ja też zapraszam na swój FanPage dopiero się rozkręcam i jeszcze trochę błądzę jak dziecko we mgle, ale mimo wszystko - zajrzyjcie jeśli macie ochotę! ^^
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).