Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Wpisałam ten kod zostawiając kolor czarny i potem zmieniając na 6 zer w edytorze css po wejściu z układu na zaawansowane, ale nic nie zmieniło, czyli to nie w tym miejscu?
W kodzie poniżej kliknęłam niebieskie kropki, które były w obszarze Poll2, ale nie bardzo wiem, jak to wcisnąć
Wpisałam ten kod zostawiając kolor czarny i potem zmieniając na 6 zer w edytorze css po wejściu z układu na zaawansowane, ale nic nie zmieniło, czyli to nie w tym miejscu?
W źródle Twojego bloga nigdzie nie widzę zapisu, który podałem. Dwukrotnie zalinkowałem również temat, w którym wskazane są miejsca na takie rzeczy (sekcja CSS) w szablonie.
Kod gadżetu nie jest nam potrzebny w tym przypadku. Jednak cofam, to co napisałem. Zaproponowane przeze mnie rozwiązanie nie zadziała, bo ankiety ładowane są w IFRAME z innego miejsca. Żaden kod dodany do CSS szablonu nie zmieni koloru elementu wczytanego w ramce.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).