Moim marzeniem i jednocześnie celem jest możliwość realizowania się w przyszłości w tym, co lubię robić, czyli połączyć pasję z zarabianiem, "sprzedać się" czy jakkolwiek inaczej by to nazwać.
Z bardziej odległych, które mają mniejsze szanse na realizację, to chciałbym pojechać do Czarnobyla, na fiordy, do Chorwacji do zatoki opuszczonych hoteli, na Hashimę i do Paryża do katakumb.
______________________________________________________ ,Studiowanie historii przygotowuje raczej do rozumienia teraźniejszości, niż do uciekania od niej w zamierzchłą przeszłość. " ~/Elizabeth Kostova
Marzę o braku trosk finansowych. Marzę o niezależności w stosunku do kraju, miejsca, czasu.
Chciałabym mieć możliwość podróżowania - wyjazdów do Włoch.
Chciałabym zobaczyć wyspę Peter Island
Zobaczyć fiordy norweskie.
Podróżować z przyjaciółmi.
Zaprojektować piękny dom, w którym kiedyś zamieszkam.
Mieć ogromną garderobę.
Uruchomienie kilku fajnych projektów internetowych, dających dochód pasywny + utrzymanie fajnej, stabilnej, nie stresującej pracy.
Łatwiej jest mi opisać cele na rok obecny, niż marzenia życiowe. A cel na czas najbliższy to wykonać portal (tematyka niech pozostanie tajemnicą), zacząć czynnie uprawiać sport, nauczyć się zend frameworka, wycieczka w góry.
To i ja dorzucę parę groszy do topicu. Nic odkrywczego: podróże oraz własny biznes.
Zarobić kiedykolwiek na swych pasjach. Wystawić swe prace (fotografie) w galerii. Zostać rozpoznawalnym, co najmniej w moim regionie.
Co do podróży - nigdy dość. Mam to szczęście, że dość swobodnie mogę zjechać Europę w przeciągu roku, dwóch. Lecz dla żądnego poznania świata to nadal mało . W planach m.in. Brazylia, Iran, Kanada, Japonia. Zdobycie bieguna.
Ważne aby wygospodarować czas - reszta nie ma większego znaczenia - nawet pieniądze. Gdy ma się głowę na karku można zjechać wokół świat z przysłowiowymi drobniakami w kieszeni.
Imię: Paweł
Dołączył/a: 28 Wrz 2015 Posty: 14 Miasto: Rzeszów
Wysłany:
2015-10-06, 17:07
Marzy mi się być szczęśliwym - krótko na temat
______________________________________________________ bez-aluzj.pl - coś o życiu
dogrosza.pl - coś o pieniądzu
iluzjazmyslow.pl - coś o wszystkim
poranny-trening.pl - coś o sporcie
technologia-jutra.pl - coś o technologii
Tylko jak zamierzasz to osiągnąć ??? Suma, sumarum i ja też dążę do tego aby być szczęśliwym, lecz metodą "żabich skoków" - czeli realizacją szeregu pomniejszych marzeń.
Marzę o uzyskaniu prawa do wykonywania zawodu, malym stalym wsparciu z adsensa, przezyciu zycia bez zalu, jako dobry szczesliwy czlowiek, by moe dzieci wyrosly na dobrych ludzi, a z mezem, mimo codziennosci czasem trudnej i meczacej, ze zawsze bedziemy mogli znalezc droge by ze soba wytrzymywac az przyjdzie moment w bardzo pozniej starosci, ze trzymajac sie za reke jak na filmie "Pamietnik" przejdziemy do zycia wiecznego razem.
Imię: Patrycja
Wysłany:
2016-05-23, 13:09
By być szczęsliwym człowiekiem i swoim szczęściem dzielić się z innymi. Nie ma nic piękniejszego niż spełniony życiowo człowiek, promieniejący swoim zadowoleniem.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).