Ja ostatnio mam max 20 min na zebranie się do pracy co rano i na luzie daję radę, więc jakbym się uparła to i w 10 się zbiorę, bo rzęsy mogę pomalować w autobusie
______________________________________________________ [you] , a Ty kim, kim dla mnie...?
Odkąd jestem mamą i prawie wszędzie wychodzę z córką to co najmniej godzinka potrzebna. Zwykle im bardziej się spieszę tym mała to utrudnia, np. wygłupami przy ubieraniu. Ale dajemy radę - nie spóźniamy się.
20-40 minut. Czasem mam ochotę pobawić się dłużej, ale musi być dobra okazja
dokładnie, jeśli na uczelnie to pędzikiem 20 minut z umyciem włosów. kawę robię do termosu zawsze. a do pracy (jestem barmanka) pindrze się już z 30minut czasami mam ochotę porządnie się "wymoczyć", albo stać pod prysznicem i przemyśleć zycie, wtedy potrzebuję tej godziny czasu
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).