|
Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
| Autor |
Wiadomość |
Temat: [TAK/NIE] Czy umieszczać licznik odwiedzin/online na blogu? |
xjolax
Odpowiedzi: 177
Wyświetleń: 66841
|
Forum: Trendy w Blogosferze Wysłany: 2014-07-01, 12:17 Temat: [TAK/NIE] Czy umieszczać licznik odwiedzin/online na blogu? |
Htsz napisał/a: Tyle, że w przypadku bloggera jak nie odznaczysz zliczania własnych wejść, to te więcej odwiedzin nabijesz sobie sam ;=)
Na to forum zaglądają głównie początkujący, zatem tematy tego typu mają uświadamiać ich co jest ważne a czego unikać. Według mnie mierzenie popularności za pomocą odsłon z licznika może być zaakceptowane jedynie dla pojedynczych wpisów, nie całego bloga.
Ale wielu blogerów wrzuca to, bo i tak robi to wrażenie. Blogi modowe mają tysiące odsłon dziennie, więc im szybko się to nabija. Ja sama mam wyświetlone ok 33k i fakt na samym początku nie pokazywałam tego nikomu, ale jak liczba wzrosła, to udostępniłam.
Tak jak mówisz, ważne są wyświetlenia pojedynczych wpisów, a jeszcze najlepiej np. z kilku ostatnich miesięcy. Bo jeśli bloger robi konkurs, czy jakąś promocję, to ilość odsłon w danym miesiącu może się znacznie różnić od jego comiesięcznych, zwykłych statystyk, a to mocno wprowadza w błąd. |
Temat: Jakie książki czytasz ? |
xjolax
Odpowiedzi: 413
Wyświetleń: 106642
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2014-06-30, 23:17 Temat: Jakie książki czytasz ? |
Obecnie biografię Michaliny Wisłockiej, autorki najsłynniejszych podręczników o wychowaniu seksualnym, z których uczono w latach 80-tych.
Chwilę po tym zaczynam Ćwiartka raz, początek ciekawy, pozwala zrozumieć dlaczego kiedyś świat był taki... zakręcony (w Polsce ofkoz) |
| |
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
 |
|
 |