Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 38
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [TAK/NIE] Czy umieszczać licznik odwiedzin/online na blogu?
xjolax

Odpowiedzi: 177
Wyświetleń: 66841

PostForum: Trendy w Blogosferze   Wysłany: 2014-07-01, 12:17   Temat: [TAK/NIE] Czy umieszczać licznik odwiedzin/online na blogu?

Htsz napisał/a:

Tyle, że w przypadku bloggera jak nie odznaczysz zliczania własnych wejść, to te więcej odwiedzin nabijesz sobie sam ;=)

Na to forum zaglądają głównie początkujący, zatem tematy tego typu mają uświadamiać ich co jest ważne a czego unikać. Według mnie mierzenie popularności za pomocą odsłon z licznika może być zaakceptowane jedynie dla pojedynczych wpisów, nie całego bloga.

Ale wielu blogerów wrzuca to, bo i tak robi to wrażenie. Blogi modowe mają tysiące odsłon dziennie, więc im szybko się to nabija. Ja sama mam wyświetlone ok 33k i fakt na samym początku nie pokazywałam tego nikomu, ale jak liczba wzrosła, to udostępniłam.

Tak jak mówisz, ważne są wyświetlenia pojedynczych wpisów, a jeszcze najlepiej np. z kilku ostatnich miesięcy. Bo jeśli bloger robi konkurs, czy jakąś promocję, to ilość odsłon w danym miesiącu może się znacznie różnić od jego comiesięcznych, zwykłych statystyk, a to mocno wprowadza w błąd.
  Temat: Jakie książki czytasz ?
xjolax

Odpowiedzi: 413
Wyświetleń: 106642

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2014-06-30, 23:17   Temat: Jakie książki czytasz ?
Obecnie biografię Michaliny Wisłockiej, autorki najsłynniejszych podręczników o wychowaniu seksualnym, z których uczono w latach 80-tych.

Chwilę po tym zaczynam Ćwiartka raz, początek ciekawy, pozwala zrozumieć dlaczego kiedyś świat był taki... zakręcony ;) (w Polsce ofkoz)

Strona 4 z 4
Skocz do: