Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 52
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: czy znacie kogoś znanego? ;)
kobietachaos

Odpowiedzi: 113
Wyświetleń: 41455

PostForum: HydePark   Wysłany: 2016-05-13, 09:23   Temat: czy znacie kogoś znanego? ;)
Hmm... zależy co się pod pojęciem "znany". Zakładam, że to osoby będące w telewizji. Więc znam całą ekipę z "Pierwszej Miłości" miałam okazję być na ich planie, pozwiedzać i poznać całą ekipę. Poznałam jeszcze Borysa Szyca, ale to była bardzo krótka rozmowa. Z osób, które widziałam to Marta Trzebiatowska, Karolak. Na pewno znajdzie się jeszcze kilka osób, jednak w chwili obecnej nie pamiętam ;)
  Temat: Boisz się latania samolotem?
kobietachaos

Odpowiedzi: 137
Wyświetleń: 77338

PostForum: HydePark   Wysłany: 2016-05-13, 09:18   Temat: Boisz się latania samolotem?
Uwielbiam uczucie wznoszenia się samolotu! Ten moment przyspieszenia... Nie, nie boję się. Tak samo nie boję się szybkiej, nieodpowiedzialnej (wiem, głupota) jazdy samochodem. Jestem osobą, która kocha adrenalinę i nią żyje. Uwielbiam wszelkiego rodzaju skoki, skaczę regularnie u siebie w mieście. Jestem po prostu osobą, która do życia potrzebuje adrenaliny :)
  Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
kobietachaos

Odpowiedzi: 254
Wyświetleń: 70207

PostForum: HydePark   Wysłany: 2016-05-13, 09:16   Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
Moim marzeniem jest Nowa Zelandia... To jest miejsce w którym mogłabym żyć. Uwielbiam otaczać się zielenią. Jest tak absolutnie przepięknie!!!

Drugim marzeniem jest wybranie się i zobaczenie na własne oczy Mount Everest. Niekoniecznie zdobycie, bo jestem pewna, że poległabym na tym polu, jednak w Evereście jestem totalnie zakochana... Kto wie, może kiedyś mi się uda :)
  Temat: nad morze czy w góry?
kobietachaos

Odpowiedzi: 178
Wyświetleń: 38686

PostForum: HydePark   Wysłany: 2016-05-13, 09:13   Temat: nad morze czy w góry?
Zdecydowanie góry. Uwielbiam Tatry Wysokie, chodzenie po górach mnie uspokaja, wycisza. Tylko ja i przyroda. Jeśli chce odpocząć to jadę nad jezioro, jednak na maks 3 dni. Dlaczego? Jestem mega ruchliwą osobą, nudzi mnie leżenie nad wodą. W tym roku zdobywam Orlą Perć :) Rysy już za mną! Mój rekord w chodzeniu po górach to 30 km , właśnie w Tatrach :)

Strona 5 z 5
Skocz do: