|
Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
| Autor |
Wiadomość |
Temat: czy znacie kogoś znanego? ;) |
kobietachaos
Odpowiedzi: 113
Wyświetleń: 41455
|
Forum: HydePark Wysłany: 2016-05-13, 09:23 Temat: czy znacie kogoś znanego? ;) |
Hmm... zależy co się pod pojęciem "znany". Zakładam, że to osoby będące w telewizji. Więc znam całą ekipę z "Pierwszej Miłości" miałam okazję być na ich planie, pozwiedzać i poznać całą ekipę. Poznałam jeszcze Borysa Szyca, ale to była bardzo krótka rozmowa. Z osób, które widziałam to Marta Trzebiatowska, Karolak. Na pewno znajdzie się jeszcze kilka osób, jednak w chwili obecnej nie pamiętam |
Temat: Boisz się latania samolotem? |
kobietachaos
Odpowiedzi: 137
Wyświetleń: 77338
|
Forum: HydePark Wysłany: 2016-05-13, 09:18 Temat: Boisz się latania samolotem? |
Uwielbiam uczucie wznoszenia się samolotu! Ten moment przyspieszenia... Nie, nie boję się. Tak samo nie boję się szybkiej, nieodpowiedzialnej (wiem, głupota) jazdy samochodem. Jestem osobą, która kocha adrenalinę i nią żyje. Uwielbiam wszelkiego rodzaju skoki, skaczę regularnie u siebie w mieście. Jestem po prostu osobą, która do życia potrzebuje adrenaliny |
Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać? |
kobietachaos
Odpowiedzi: 254
Wyświetleń: 70207
|
Forum: HydePark Wysłany: 2016-05-13, 09:16 Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać? |
Moim marzeniem jest Nowa Zelandia... To jest miejsce w którym mogłabym żyć. Uwielbiam otaczać się zielenią. Jest tak absolutnie przepięknie!!!
Drugim marzeniem jest wybranie się i zobaczenie na własne oczy Mount Everest. Niekoniecznie zdobycie, bo jestem pewna, że poległabym na tym polu, jednak w Evereście jestem totalnie zakochana... Kto wie, może kiedyś mi się uda |
Temat: nad morze czy w góry? |
kobietachaos
Odpowiedzi: 178
Wyświetleń: 38686
|
Forum: HydePark Wysłany: 2016-05-13, 09:13 Temat: nad morze czy w góry? |
Zdecydowanie góry. Uwielbiam Tatry Wysokie, chodzenie po górach mnie uspokaja, wycisza. Tylko ja i przyroda. Jeśli chce odpocząć to jadę nad jezioro, jednak na maks 3 dni. Dlaczego? Jestem mega ruchliwą osobą, nudzi mnie leżenie nad wodą. W tym roku zdobywam Orlą Perć Rysy już za mną! Mój rekord w chodzeniu po górach to 30 km , właśnie w Tatrach |
| |
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
 |
|
 |