Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 34
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Imprezowy styl życia
MDST

Odpowiedzi: 46
Wyświetleń: 17530

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2014-02-07, 23:48   Temat: Imprezowy styl życia
ja mogę leżeć po piątku cały dzień i trzeźwieć, a i tak w sobotę pójdę w nocy na imprezę jak tylko znajdą się chęci. lubię się napić, powygłupiać, nie pamiętać... ale zazwyczaj znam umiar, a już na pewno jak sobie postanowię to nie piję, więc jest dobrze, bo to nie alkoholizm. Pić mocniej zacząłem w wieku 14/15 lat, żadko z jakimiś niespodziewanymi ekscesami. :rotfl:
  Temat: Garnitur
MDST

Odpowiedzi: 128
Wyświetleń: 42355

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2014-02-07, 23:41   Temat: Garnitur
osobiście lubię to i to. Jednak Krawat zdecydowanie bardziej praktyczny jest w codziennym użytkowaniu niż muszka - ta z prawdziwego zdarzenia.
  Temat: facet w rurkach
MDST

Odpowiedzi: 60
Wyświetleń: 29935

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2014-02-07, 23:39   Temat: facet w rurkach
Rurki jak najbardziej. Nie mówię tutaj o spodniach, które wyglądają jak wspomniane legginsy etc. Ale spodnie, które są węższe po prostu w nogawkach. Noszę je chyba już z przyzwyczajenia, większość ludzi z mojego otoczenia je nosi i jakoś nikt nam nigdy braku męskości nie zarzucał.

Mi się wydaje, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Mam na myśli towarzystwo w jakim się obracamy...

Poza tym w Stanach podobno mówią: Are you gay or European? Więc wiecie, Europa zawsze była sławna ze swojej nieco innej, bardziej "offowej" mody. Nic już na to nie poradzimy.
  Temat: Wulgaryzmy . . .
MDST

Odpowiedzi: 53
Wyświetleń: 22672

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2014-02-07, 23:33   Temat: Wulgaryzmy . . .
wulgaryzmy jak najbardziej tak! uwielbiam ich wieloznaczeniowość, mnogość. Dobrze wyrażają niektóre emocje.
Jednakże, używam ich tylko i wyłącznie w towarzystwie osób mi dobrze znanych. Nigdy przy osobach starszych etc. Z racji szacunku.

PS Polski wulgaryzm docenia się, gdy zacznie się mieszkać za granicą, gdzie większość to pochodne fuck.
  Temat: Papierosy
MDST

Odpowiedzi: 236
Wyświetleń: 69481

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2014-02-07, 23:29   Temat: Papierosy
Pale od 17 roku życia, w wieku 16 lat miałem pierwszy raz przyjemność skosztowania tego wytworu. Jednak nie lubię, kiedy ktoś pali w miejscu publicznym, przy jedzenie, nadal nie lubię zapachu papierosów - co jest dziwne, a zwłaszcza jak ktoś jest nimi cały przesiąknięty. Nigdy nie palę w pomieszczeniu, palę zawsze w takim miejscu, co nikomu nie będzie przeszkadzać.
  Temat: co bys zrobil/a po wygraniu 10 milionow w totku
MDST

Odpowiedzi: 138
Wyświetleń: 40048

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2014-02-07, 23:22   Temat: co bys zrobil/a po wygraniu 10 milionow w totku
zainwestowałbym w nieruchomości oraz akcje na giełdzie. :rotfl:
  Temat: Czy korzystasz z korepetycji z języków obcych?
MDST

Odpowiedzi: 80
Wyświetleń: 34078

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2014-02-07, 23:20   Temat: Czy korzystasz z korepetycji z języków obcych?
prywatne korepetycje pobierałem w całej szkole podstawowej, jednak to nie motywuje tak bardzo jak prawdziwa szkoła języków obcych, gdzie nie ma wybacz, tylko trzeba się uczyć, żeby zdać rok - na takowe kursy chodziłem kolejne 6 lat, dzięki czemu zdobyłem certyfikat z akademickiego języka angielskiego.
  Temat: Co studiujecie?
MDST

Odpowiedzi: 197
Wyświetleń: 57958

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2014-02-07, 23:10   Temat: Co studiujecie?
ja studiuję Międzynarodowy Biznes Ekonomię i Marketing na Glasgow Caledonian University. Jak na razie uwielbiem ten kierunek i szkocki system nauczania.
  Temat: Only in English - hyde park
MDST

Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 19903

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2014-02-07, 23:08   Temat: Only in English - hyde park
As you said, speaking in English is importnant in your personal development. However, speaking with Poles is not the best way since we are not getting used to different accents. Moreover, people who are not native speakers are not perfect role model if it comes to pronounciation. Thus, watchin movies, TV series and so on is better way.

It is also a good idea to find a pal from abroad and start chatting or skyping with him/her that will lead to achive best goals in language improvement.
  Temat: pomysł na tanie wakacje
MDST

Odpowiedzi: 56
Wyświetleń: 47164

PostForum: HydePark   Wysłany: 2014-02-07, 22:57   Temat: pomysł na tanie wakacje
ja w tym roku właśnie planuję Gruzję wraz ze znajomą. Zastanawiamy się jaki środek transportu najlepiej wybrać na ten wypad, czy samolot, autokar, czy też autostopem jakoś pojechać. Coś polecacie?

Strona 3 z 3
Skocz do: