|
Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
| Autor |
Wiadomość |
Temat: Imprezowy styl życia |
kalinka
Odpowiedzi: 46
Wyświetleń: 17869
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2013-02-12, 08:04 Temat: Imprezowy styl życia |
Mimo że byłam szaloną, imprezową dziewczyną nigdy nie przydarzył mi się jednorazowy przygodny seks! Czasem sobie myślę że szkoda ale z drugiej strony... Teraz już za późno. |
Temat: Stan cywilny |
kalinka
Odpowiedzi: 144
Wyświetleń: 36688
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2013-02-06, 11:29 Temat: Stan cywilny |
Nie sądzę ze ktoś ma się za byle kogo ale ok. Ten ktoś nie był byle kim skoro się nim interesujemy na początku.
Lepiej być samemu niż z nieodpowiednią osobą.
Ja jestem z partnerem i mam nadzieję, że już tak zostanie. |
Temat: Stosowałyście kiedykolwiek henne do włosów? |
kalinka
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 9610
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2013-01-31, 13:29 Temat: Stosowałyście kiedykolwiek henne do włosów? |
Henna poprawia wygląd włosów nadaje połysk, szybko się spłukuje ale też nie niszczy włosów. Jeśli nie chcesz stosować farb to właśnie po to jest henna do odświeżania koloru nadanie im tego błysku. |
Temat: Dobry związek |
kalinka
Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 7696
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2013-01-28, 10:20 Temat: Dobry związek |
| A ja słyszałam, że przeciwieństwa się przyciągają. Ale nie zawsze ze sobą wytrzymują. |
Temat: Spodnie czy spódnica/sukienka ? |
kalinka
Odpowiedzi: 108
Wyświetleń: 40222
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2013-01-24, 12:04 Temat: Spodnie czy spódnica/sukienka ? |
Na co dzień lubię spodnie, jednak od niedawna zaczęłam częściej nosić spódnice i sukienki dobrze się w nich czuję. Bardziej kobieco. |
Temat: Co jest lepsze od seksu? |
kalinka
Odpowiedzi: 94
Wyświetleń: 33322
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2013-01-23, 08:19 Temat: Co jest lepsze od seksu? |
A ja uważam, że nic nie jest lepsze od seksu. |
| |
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
 |
|
 |