Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 30
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Imprezowy styl życia
kalinka

Odpowiedzi: 46
Wyświetleń: 17869

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2013-02-12, 08:04   Temat: Imprezowy styl życia
Mimo że byłam szaloną, imprezową dziewczyną nigdy nie przydarzył mi się jednorazowy przygodny seks! Czasem sobie myślę że szkoda ale z drugiej strony... Teraz już za późno. ;)
  Temat: Stan cywilny
kalinka

Odpowiedzi: 144
Wyświetleń: 36688

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2013-02-06, 11:29   Temat: Stan cywilny
Nie sądzę ze ktoś ma się za byle kogo ale ok. Ten ktoś nie był byle kim skoro się nim interesujemy na początku.
Lepiej być samemu niż z nieodpowiednią osobą. ;)
Ja jestem z partnerem i mam nadzieję, że już tak zostanie.
  Temat: Stosowałyście kiedykolwiek henne do włosów?
kalinka

Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 9610

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2013-01-31, 13:29   Temat: Stosowałyście kiedykolwiek henne do włosów?
Henna poprawia wygląd włosów nadaje połysk, szybko się spłukuje ale też nie niszczy włosów. Jeśli nie chcesz stosować farb to właśnie po to jest henna do odświeżania koloru nadanie im tego błysku. :oczami:
  Temat: Dobry związek
kalinka

Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 7696

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2013-01-28, 10:20   Temat: Dobry związek
A ja słyszałam, że przeciwieństwa się przyciągają. Ale nie zawsze ze sobą wytrzymują.
  Temat: Spodnie czy spódnica/sukienka ?
kalinka

Odpowiedzi: 108
Wyświetleń: 40222

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2013-01-24, 12:04   Temat: Spodnie czy spódnica/sukienka ?
Na co dzień lubię spodnie, jednak od niedawna zaczęłam częściej nosić spódnice i sukienki dobrze się w nich czuję. Bardziej kobieco. :P :) ;)
  Temat: Co jest lepsze od seksu?
kalinka

Odpowiedzi: 94
Wyświetleń: 33322

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2013-01-23, 08:19   Temat: Co jest lepsze od seksu?
A ja uważam, że nic nie jest lepsze od seksu. :hyhy:

Strona 3 z 3
Skocz do: