| Autor |
Wiadomość |
Temat: Panowie: Jakie staniki lubicie u pań? |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 6256
|
Forum: Męskie sprawy Wysłany: 2015-12-11, 09:30 Temat: Panowie: Jakie staniki lubicie u pań? |
Ha, tylko Panowie nie zdajecie sobie sprawy jak trudne jest dobranie stanika z koronką (który z założenia jest raczej miękki) bez push'up do mniejszego biustu, żeby nie wyglądał jak owinięty firanką |
Temat: Selekcja danych w Google Analytics -jak usunąć spam ze stat. |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 5137
|
Forum: Blogi, Pomoc Blogowa Wysłany: 2015-12-01, 12:54 Temat: Selekcja danych w Google Analytics -jak usunąć spam ze stat. |
| Ostatnio ten problem się zwiększa, u mnie na przykład spamuje adfly i zepsuł mi znacząco statystyki w ciągu kilku dni. |
Temat: Co teraz czytasz? |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 374
Wyświetleń: 74593
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2015-12-01, 12:52 Temat: Co teraz czytasz? |
| Nowinki ze świata SEO na listopad... |
Temat: Jak edytować czyjś komentarz na bloggerze? |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 2284
|
Forum: Forum Blogger Wysłany: 2015-11-30, 15:03 Temat: Jak edytować czyjś komentarz na bloggerze? |
Htsz napisał/a: W tej chwili nie ma możliwości zaznaczenia by wpisy zawierające link oczekiwały na zatwierdzenie. Przepraszam, nie sprecyzowałam. Miałam na myśli system Disqus na prywatnej domenie i bloga postawionego na Wordpress.org |
Temat: Strona 'O Mnie' / 'About'? |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 77
Wyświetleń: 29830
|
Forum: Trendy w Blogosferze Wysłany: 2015-11-29, 18:08 Temat: Strona 'O Mnie' / 'About'? |
Mam i miałam od początku zakładkę o mnie dla mnie wydało się to naturalne ja lubię wiedzieć kim jest autor bloga, dlaczego pisze czym się interesuje itd. |
Temat: Oddałbyś organy po śmierci ? |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 93
Wyświetleń: 27931
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2015-11-29, 18:01 Temat: Oddałbyś organy po śmierci ? |
| Dla mnie również jest, że nie ma sensu zabieranie ze sobą organów do trumny. |
Temat: Jak edytować czyjś komentarz na bloggerze? |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 2284
|
Forum: Forum Blogger Wysłany: 2015-11-29, 17:49 Temat: Jak edytować czyjś komentarz na bloggerze? |
Albo ustaw z góry w moderacji komentarzy, że te z linkiem (jednym, dwoma, trzema) muszą czekać na zatwierdzenie |
Temat: seks i blog? Czy takie połączenie ma racje bytu? |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 6718
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2015-11-20, 10:31 Temat: seks i blog? Czy takie połączenie ma racje bytu? |
| Twitter w Polsce nie jest powszechny. Ja mam od 3 miesięcy i mam 40 obserwatorów... i wszystkich zagranicznych, mimo że piszę wyłącznie po Polsku - więc tu zdobywanie ruchu jest trudne. A z tego co zauważyłam, mimo większej ilości followersów na Instagramie, ich ilość w ogóle nie przekłada się na ruch na Blogu. |
Temat: Tatuaż |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 158
Wyświetleń: 95107
|
Forum: HydePark Wysłany: 2015-11-20, 10:25 Temat: Tatuaż |
| Ja od 2009 roku zbieram się do zrobienia tatuażu na stopie. Miałabym go już dawno, gdyby nie to, że to straszny problem w pracy. Zawsze pracodawca zwraca uwagę na zdobienie ciała, a mój byłby naprawdę sporych rozmiarów. Jeśli tylko odłożę kasę to zacznę od mniejszego na karku, a później pewnie w końcu znajdzie się i moja tęczowa jaskółka na stopie... |
Temat: Jakie sa twoje fobie? |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 11167
|
Forum: HydePark Wysłany: 2015-11-20, 10:18 Temat: Jakie sa twoje fobie? |
| Ja boję się dużych, otwartych przestrzeni zwłaszcza na dużej wysokości, boję się samotności no i na prawdę nie przepadam za igłami i ogólnie przecinaniem skóry. |
Temat: na co wydajesz pieniądze? |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 140
Wyświetleń: 45079
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2015-11-15, 18:50 Temat: na co wydajesz pieniądze? |
| Masę kasy wydaję na wszystko, dla swoich najbliższych. Najmniej? Na siebie samą. |
Temat: [serial] NARCOS |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 2194
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2015-11-09, 19:54 Temat: [serial] NARCOS |
| Już kolejny raz słyszę, że ten serial jest wart uwagi. Tylko, że jakość tematyka i tło historii do mnie nie przemawia... |
| |