| Autor |
Wiadomość |
Temat: Przytyć!!! |
Endless Night
Odpowiedzi: 44
Wyświetleń: 17686
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2008-05-27, 17:51 Temat: Przytyć!!! |
Przynajmniej ja na tym zdrowotnie nie ucierpiałam |
Temat: [opinia] Blog.onet.pl |
Endless Night
Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 23051
|
Forum: Forum WordPress Wysłany: 2008-05-27, 17:46 Temat: [opinia] Blog.onet.pl |
| Natrafiłam już &Cashee, ale to nie przekonuje mnie do onetu. |
Temat: [opinia] Blog.onet.pl |
Endless Night
Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 23051
|
Forum: Forum WordPress Wysłany: 2008-05-27, 12:01 Temat: [opinia] Blog.onet.pl |
| Nielubie. Najwięcej tam jest pierdółek założonych przez 13latki, głupich konkursików na zdobycie komentarzy itp. Wiem, że nie każdy blog z tamtąd jest taki, ale ogólnie ten serwer onetu... Do niczego. Faktycznie to jest dobre dla tych co nie posługja się htmlem, Ale... Ja mówie blogom z onetu wielkie NIE. |
Temat: Przytyć!!! |
Endless Night
Odpowiedzi: 44
Wyświetleń: 17686
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2008-05-27, 08:37 Temat: Przytyć!!! |
Frytki. Dużo frytek. Ja się kiedys tak załatwiłam. Potrafiłam zjeść 5 dużych tależy naraz... To było w piątej klasie podstawówki... Teraz gdy jem frytki to strasznie uważam |
Temat: Frytki kręcone w sosie śmietanowym |
Endless Night
Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 20737
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2008-05-27, 08:30 Temat: Frytki kręcone w sosie śmietanowym |
| Frytki kręcone w sosie śmietanowym z McDonald's. One są tak fajnie opieczone, o to mi tylko chodzi. Wie ktoś jak takie zrobić??? |
Temat: Mała pamięć wirtualna |
Endless Night
Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 9964
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2008-05-26, 16:09 Temat: Mała pamięć wirtualna |
Pojawia mi się "system windows ma za mało pamięci wirtualnej".
Ogólnie komputer chodzi mi baaardzo wolno, ciągle się zacina, już nie wiem co mam z nim zrobić. Mam procesor 2.4giga hertz(nie wiem czy dobrze napisalam), jeśli to ma jakies znaczenie.
Czy może mi ktoś polecic jakiś program który poprawi jego prędkość? albo orientuje się co z nim może być nie tak? |
Temat: stac sie wolną czy cierpieć i sie męczyć? |
Endless Night
Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 3784
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2008-05-26, 13:17 Temat: stac sie wolną czy cierpieć i sie męczyć? |
Skoro juz pojawiają się u ciebie sygnały ze to nie czucie tylk oprzyzwyczajenie to powinnaś się zastanowić czego chcesz.
Z tego co piszesz to twój chłopak na siłe chce cię miec dla siebie i wiedziec o wszystkim co robisz. Chciałabyś żeby w przyszłości jesli byłby już twoim mężem ciągle cię tak pilnował? I wydaje mi się że tak mu się spieszy z tym ślubem zeby nikt cię mu nie sprzatnął.
Ja bym to przemyślała dobrze.
I jeszcze powiem że ślubu w tym wieku bym nie wzięła. Do tego trzeba dojrzeć a przedewszystkim chcieć spędzić z drugą osoba reszte życia. A z tego co ty piszesz to źle by ci z nim było... No chyb ażeby się zmienił.. ale ty go znasz lepiej. |
| |