|
Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
| Autor |
Wiadomość |
Temat: nad morze czy w góry? |
ambi
Odpowiedzi: 178
Wyświetleń: 38095
|
Forum: HydePark Wysłany: 2014-01-14, 23:56 Temat: nad morze czy w góry? |
| Góry, góry, góry! Uwielbiam na nie patrzeć z bliska, po prostu. |
Temat: Tradycyjne pamiętniki |
ambi
Odpowiedzi: 80
Wyświetleń: 30394
|
Forum: HydePark Wysłany: 2014-01-14, 23:54 Temat: Tradycyjne pamiętniki |
A ja do intymnych zapisków zawsze wolałam pamiętniki analogowe Prowadziłam chyba odkąd nauczyłam się pisać... piszę do dzisiaj, ale nie raz nawet z 2- letnią przerwą |
Temat: bez telewizora |
ambi
Odpowiedzi: 66
Wyświetleń: 19618
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2014-01-14, 23:48 Temat: bez telewizora |
| Jak widzę co serwuje nam tv, to nie wcale jej nie chcę. Mam telewizor, przydaje się do oglądania filmów, ale tych wybranych przez nas. Mieliśmy "n-kę", wypiździliśmy, bo nie miał kto oglądać. Została naziemna, czasaaami używana. |
Temat: Hobbit. Niezwykła podróż |
ambi
Odpowiedzi: 34
Wyświetleń: 14311
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2014-01-14, 23:44 Temat: Hobbit. Niezwykła podróż |
| Na każdą część "Władcy..." czekałam z utęsknieniem. Dosłownie odliczałam dni, byłam zakochana w tej produkcji. A "Hobbit"? Jest dla mnie przerostem formy nad treścią, za bardzo skomputeryzowane efekty, pozmieniania treść nie do przełknięcia. Nie jestem w stanie oglądnąć tego drugi raz. |
Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać? |
ambi
Odpowiedzi: 254
Wyświetleń: 69202
|
Forum: HydePark Wysłany: 2014-01-14, 23:39 Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać? |
| Podróż koleją transsyberyjską. To na pewno. |
Temat: Muzyka filmowa |
ambi
Odpowiedzi: 34
Wyświetleń: 14038
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2014-01-14, 23:13 Temat: Muzyka filmowa |
Lenka Apetyczna napisał/a: Howard Shore i cały soundtrack do Władcy Pierścieni...
O taaaaak
Oraz Yann Tiersen i jego soundtrack do Amelii. |
Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;> |
ambi
Odpowiedzi: 337
Wyświetleń: 84561
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2014-01-14, 23:10 Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;> |
Że "Drogówka" to chory film? Hm, Smarzowski to typ specyficzny, w dodatku wychowany w moich okolicach. Obserwując tutejszą rzeczywistość , wcale nie dziwię się, że jego punkt widzenia świata jest taki, jaki jest. Wiadomo, film przesadzony, przebarwiony, albo właśnie odwrotnie - mocno odbarwiony. Ale nie chory |
| |
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
 |
|
 |