Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 31
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: nad morze czy w góry?
ambi

Odpowiedzi: 178
Wyświetleń: 38095

PostForum: HydePark   Wysłany: 2014-01-14, 23:56   Temat: nad morze czy w góry?
Góry, góry, góry! Uwielbiam na nie patrzeć z bliska, po prostu.
  Temat: Tradycyjne pamiętniki
ambi

Odpowiedzi: 80
Wyświetleń: 30394

PostForum: HydePark   Wysłany: 2014-01-14, 23:54   Temat: Tradycyjne pamiętniki
A ja do intymnych zapisków zawsze wolałam pamiętniki analogowe ;) Prowadziłam chyba odkąd nauczyłam się pisać... piszę do dzisiaj, ale nie raz nawet z 2- letnią przerwą ;)
  Temat: bez telewizora
ambi

Odpowiedzi: 66
Wyświetleń: 19618

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2014-01-14, 23:48   Temat: bez telewizora
Jak widzę co serwuje nam tv, to nie wcale jej nie chcę. Mam telewizor, przydaje się do oglądania filmów, ale tych wybranych przez nas. Mieliśmy "n-kę", wypiździliśmy, bo nie miał kto oglądać. Została naziemna, czasaaami używana.
  Temat: Hobbit. Niezwykła podróż
ambi

Odpowiedzi: 34
Wyświetleń: 14311

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2014-01-14, 23:44   Temat: Hobbit. Niezwykła podróż
Na każdą część "Władcy..." czekałam z utęsknieniem. Dosłownie odliczałam dni, byłam zakochana w tej produkcji. A "Hobbit"? Jest dla mnie przerostem formy nad treścią, za bardzo skomputeryzowane efekty, pozmieniania treść nie do przełknięcia. Nie jestem w stanie oglądnąć tego drugi raz.
  Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
ambi

Odpowiedzi: 254
Wyświetleń: 69202

PostForum: HydePark   Wysłany: 2014-01-14, 23:39   Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
Podróż koleją transsyberyjską. To na pewno.
  Temat: Muzyka filmowa
ambi

Odpowiedzi: 34
Wyświetleń: 14038

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2014-01-14, 23:13   Temat: Muzyka filmowa

Lenka Apetyczna napisał/a:

Howard Shore i cały soundtrack do Władcy Pierścieni...

O taaaaak :)

Oraz Yann Tiersen i jego soundtrack do Amelii.
  Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
ambi

Odpowiedzi: 337
Wyświetleń: 84561

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2014-01-14, 23:10   Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
Że "Drogówka" to chory film? Hm, Smarzowski to typ specyficzny, w dodatku wychowany w moich okolicach. Obserwując tutejszą rzeczywistość , wcale nie dziwię się, że jego punkt widzenia świata jest taki, jaki jest. Wiadomo, film przesadzony, przebarwiony, albo właśnie odwrotnie - mocno odbarwiony. Ale nie chory ;)

Strona 3 z 3
Skocz do: