Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-03-17, 13:40
The Shining z Jackiem Nicholsonem. Akcja rozgrywa sie w nawiedzonym hotelu, gdzies w gorach. Nicholson jako ojciec rodziny przyjezdza ze swoja zona i malym synkiem, ktory ma paranormalne zdolnosci do tego hotelu, jako opiekun na czas poza sezonem.
Okazuje sie, ze w hotelu zostala popelniona zbrodnia - inny facet zabil swoja zone i corki blizniaczki. No i tym razem agresja sie rodzi w glowie glownego bohatera.
Poza tym warto wiedziec - rezyserem jest Stanley Kubrick, a ksiazke na ktorej podstawie nakrecono ten film, napisal Stephen King. Polecam jak ktos lubi oldschoolowe horrory
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
w palanach jeszcze jedna produkcja... prawdziwy synonim kiczu... kręcimy teledysk, 3 osobowy boysband. układ taneczny itd.
będzie tak: jedziemy na politechnike warszawską. nie można tam kręcić filmów, my kręcimy , potem jedziemy pod budynek sejmu. to samo. jeszcze kilka miejsc. tajemnica.. - tak, że cały klip dajemy dala przed ochroną skręcić [nie żart]
na koniec...
fontanna przed arkadią - wpadamy kręcimy 5 sekund... uciekamy przed ochroną... no zaje***ta wizja
mamy cześć układu i zaje***te kostjumy. Ale kiedyś jesze to obgadamy - to właśnie robi się na studiach....
w kinie to ostatnio byłem na filmie o Papieżu ("Karol, człowiek, który został papieżem"), czyli dawno temu a w domu oglądałem "Seks w wielkim mieście"
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
izadora [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-17, 15:28
ja byłam ostatnio w kinie na jakże tkliwej komedii romantyczne j tylko mnie kochaj. takie sobie szczerze powiedziawszy ;P wole horrory a Lśnienie jest czaderskie
Pomogła: 9 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-03-17, 16:49
Frozen Lust napisał/a:
The Shining z Jackiem Nicholsonem. Akcja rozgrywa sie w nawiedzonym hotelu, gdzies w gorach. Nicholson jako ojciec rodziny przyjezdza ze swoja zona i malym synkiem, ktory ma paranormalne zdolnosci do tego hotelu, jako opiekun na czas poza sezonem.
Okazuje sie, ze w hotelu zostala popelniona zbrodnia - inny facet zabil swoja zone i corki blizniaczki. No i tym razem agresja sie rodzi w glowie glownego bohatera.
Poza tym warto wiedziec - rezyserem jest Stanley Kubrick, a ksiazke na ktorej podstawie nakrecono ten film, napisal Stephen King. Polecam jak ktos lubi oldschoolowe horrory
Czytałam "Lśnienie" Kinga kiedy wychodziłam z gimnazjum - cool. Będę musiała kiedyś zdobyć film, bo widziałam już adaptacje dzieł S. Kinga i jak dotąd każda którą obejrzałam była wręcz fenomenalna.
Karol Pomógł: 2 razy Dołączył/a: 17 Mar 2006 Posty: 203 Miasto: Chełm
Wysłany:
2006-03-17, 22:32
kropka nad i, tylko mnie kochaj, zły porucznik, córka mojego szefa, straszny film, i jakies tam inne (bo chory byłem, to sobie na dvd oglądałem) ;]
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegÅ‚y. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegÅ‚y. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum