Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 20
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Wulgaryzmy . . .
Ruivo

Odpowiedzi: 53
Wyświetleń: 23110

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2017-03-04, 18:30   Temat: Wulgaryzmy . . .
Osobiście staram się unikać wulgaryzmów. Jak jakiegoś użyję to już naprawdę muszę mieć dość wszystkiego i wszystkich dookoła.
Natomiast u innych denerwuje mnie ich nadużywanie. Całkowicie rozumiem zdenerwowanie, ale rzucanie wulgaryzmami na lewo i prawo nie świadczy o wysokim poziomie kultury osobistej oraz znajomości rodzimego języka.
  Temat: co bys zrobil/a po wygraniu 10 milionow w totku
Ruivo

Odpowiedzi: 138
Wyświetleń: 41305

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2017-03-04, 18:24   Temat: co bys zrobil/a po wygraniu 10 milionow w totku
Kupiłabym sobie nowy instrument, bilety lotnicze do Brazylii i jakieś mieszkanie w tym kraju, a na miejscu wydałabym trochę pieniędzy na koncerty. Natomiast resztę bym przechowywała w razie potrzeby.
  Temat: Czy korzystasz z korepetycji z języków obcych?
Ruivo

Odpowiedzi: 80
Wyświetleń: 34678

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2017-03-04, 18:16   Temat: Czy korzystasz z korepetycji z języków obcych?
Nigdy nie chodziłam na korepetycje. Szczególnie w kwestii języków obcych. Wolę spędzić trochę czasu z językiem i go zrozumieć samodzielnie, metodą prób i błędów.
  Temat: Ulubione perfumy
Ruivo

Odpowiedzi: 136
Wyświetleń: 44584

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2017-03-04, 18:04   Temat: Ulubione perfumy
Osobiście uwielbiam EDT Seductive Musk od Oriflame oraz EDT Brazil Beat i EDP Attraction for her od Avonu.
  Temat: Smutne piosenki
Ruivo

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 40120

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2017-03-04, 17:58   Temat: Smutne piosenki
Na mnie osobiście najbardziej działa piosenka „Bleeding Heart” grupy Angra.
https://www.youtube.com/watch?v=SHSN2DQey4Y
  Temat: czy znacie kogoś znanego? ;)
Ruivo

Odpowiedzi: 113
Wyświetleń: 41851

PostForum: HydePark   Wysłany: 2017-03-04, 17:33   Temat: czy znacie kogoś znanego? ;)
Znam osobiście członków Defektu Muzgó – grałam z nimi przez trzy dni. A jeśli kontakt pisemny się liczy, znam również aktualnego gitarzystę prowadzącego Megadeth – Kika Loureira.
  Temat: Tłumaczysz tekst, czy słuchasz bezwiednie w innym języku? :)
Ruivo

Odpowiedzi: 22
Wyświetleń: 8725

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2017-03-04, 17:21   Temat: Tłumaczysz tekst, czy słuchasz bezwiednie w innym języku? :)
Nie tłumaczę. Słucham muzyki, rzadko kiedy zwracam uwagę na tekst. Wolę wyłapywać ewentualne zabiegi stosowane przez zespół/wykonawcę na płaszczyźnie kompozycji.
  Temat: Słuchasz podobnej muzyki co Twoi przyjaciele?
Ruivo

Odpowiedzi: 31
Wyświetleń: 13186

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2017-03-04, 17:18   Temat: Słuchasz podobnej muzyki co Twoi przyjaciele?
Tak średnio. Mój gust zbiegał się z tym mojego przyjaciela przez pierwszy rok znajomości, ale potem on poszedł w stronę innej muzyki. Ja zostałam przy muzyce rockowej, ale włączyły mi się do tego jazz i bossa nova (natomiast on chyba całkowicie odszedł od rocka). Natomiast moich znajomych ciągle zarażam jakąś muzyką albo sami się zarażają ode mnie bez mojej pomocy.

Strona 2 z 2
Skocz do: