Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 17
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Telefony niedotykowe - czy jeszcze żyją?
megida

Odpowiedzi: 33
Wyświetleń: 16249

PostForum: Telefonia   Wysłany: 2016-01-27, 09:44   Temat: Telefony niedotykowe - czy jeszcze żyją?
Mam smartphona Samsunga S3.

Ponieważ nigdy nie wiem czy nagle mi bateria nie padnie, mam jeszcze drugi telefon właśnie. Nowy, zwykły telefon do dzwonienia. Bateria trzyma spoko, jak nie korzystam często to nawet tydzień. Wiem, że mi gdzieś na mieście nagle nie padnie, i mam pewność że zawsze mogę zadzwonić

Nie wyobrażam sobie teraz nie mieć normalnego, zwykłego telefonu
  Temat: mój wymarzony telefon komórkowy to...
megida

Odpowiedzi: 57
Wyświetleń: 29455

PostForum: Telefonia   Wysłany: 2016-01-27, 09:40   Temat: mój wymarzony telefon komórkowy to...
Mam teraz Samsung S3 i nienawidzę go. Totalna porażka jeżeli chodzi o baterię.
Dlatego teraz zdecydowanie celuję po postu w małe modele, najlepiej 4 cale i dobry aparat - a przy tych wymaganiach to tylo iPhone mi zostaje ;)
  Temat: Jak się pozbywać zużytych tonerów z drukarki?
megida

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 4267

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2016-01-20, 14:10   Temat: Jak się pozbywać zużytych tonerów z drukarki?
Albo jak post wyżej wrzucam niepotrzebne do specjalnych pojemników albo nabijam ponownie gdy się jeszcze nadaje lub oddaję firmie nabijającej
  Temat: [system] Windows 10 - opinie
megida

Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 13495

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2016-01-20, 14:07   Temat: [system] Windows 10 - opinie
mam już 10, używam, nie muli i wreszcie mam normalny w miarę dostęp do aplikacji
Upragniony "start" ;)
  Temat: [blogspot] Jak przenieść zawartość gadżetu razem z szablonem
megida

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 2872

PostForum: Forum Blogger   Wysłany: 2014-05-08, 09:05   Temat: [blogspot] Jak przenieść zawartość gadżetu razem z szablonem
Witam
Mam taki problem: robię sobie wygląd na blogu testowym. Modyfikuję szablon, dodaję gadżety, modyfikuję je. I teraz wczytuję ten szablon na blogu decelowym, a tam nie pojawia mi się wszytko. To znaczy np gadżet HTML/JavaScript i jego zawartość.
Czy można jakoś ustawić, żeby gadżety które przygotowałam zostały zapisane w szablonie i przenosiły się wraz z nim?
Bardzo proszę o pomoc, bo denerwuje mnie to ogromnie ...

Strona 2 z 2
Skocz do: