| Autor |
Wiadomość |
Temat: O czym jest Twój blog? |
m_okry
Odpowiedzi: 454
Wyświetleń: 1901986
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2013-12-07, 17:11 Temat: O czym jest Twój blog? |
Blog outdoorowy, głównie z recenzjami sprzętu, wrzucam również relacje z różnych wypadów. Ostatnio jako uzupełnienie treści zacząłem kręcić filmy na yt. |
Temat: Pokaż swój fan page |
m_okry
Odpowiedzi: 114
Wyświetleń: 38986
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2013-12-07, 16:07 Temat: Pokaż swój fan page |
Regularnie aktualizowane informacje o tym, co dzieje się na blogu.
https://www.facebook.com/naswiezympowietrzu
Zapraszam. |
Temat: [Nowy dział] wizytówki blogów / katalog / powiadomienia |
m_okry
Odpowiedzi: 38
Wyświetleń: 21622
|
Forum: Lista czytelnicza Wysłany: 2013-12-07, 15:20 Temat: [Nowy dział] wizytówki blogów / katalog / powiadomienia |
Jak wygląda sytuacja z listą, kiedy rusza? |
Temat: [ocena] naswiezympowietrzu.blogspot.com |
m_okry
Odpowiedzi: 29
Wyświetleń: 5728
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2013-12-07, 15:06 Temat: [ocena] naswiezympowietrzu.blogspot.com |
Przedstawiam Wam do oceny mój blog
http://naswiezympowietrzu.blogspot.com/
Bloguję od września 2012, od lipca 2013 pod powyższym adresem
Generalnie jestem ciekaw jak podoba się Wam mój blog.
Proszę Was o opinie dotyczące przede wszystkim strony technicznej - kolorystyka, układ, przejrzystość Będę też bardzo wdzięczny za opinie dotyczące treści, choć wiem że tematyka jest dość hermetyczna (głównie sprzęt outdoorowy)
Pozdrawiam i czekam na (mam nadzieję konstruktywną) krytykę |
Temat: [ocena/opinia] Yetiograch.pl - mój blog o grach |
m_okry
Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 3697
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2013-12-07, 14:37 Temat: [ocena/opinia] Yetiograch.pl - mój blog o grach |
Mała, mocno subiektywna rada - uważam że teksty powinny być justowane, wówczas dużo wygodnie się je czyta (przynajmniej ja tak mam)
Pozdrawiam |
Temat: [opinia] Jak Wam się podoba mój blog książkowy? |
m_okry
Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 5863
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2013-12-07, 14:34 Temat: [opinia] Jak Wam się podoba mój blog książkowy? |
Przejrzyście, teksty krótkie acz merytoryczne - podoba mi się |
Temat: Co robisz kiedy nie masz natchnienia? |
m_okry
Odpowiedzi: 80
Wyświetleń: 20962
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2013-12-07, 14:33 Temat: Co robisz kiedy nie masz natchnienia? |
Brak natchnienia mnie nie dosięga, gorzej z brakiem czasu. Mam masę pomysłów do zrealizowania i opisania, najczęściej po prostu nie mam na nie czasu |
Temat: W jaki sposób piszesz teksty? |
m_okry
Odpowiedzi: 89
Wyświetleń: 21871
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2013-12-02, 22:45 Temat: W jaki sposób piszesz teksty? |
Czasem wręcz muszę przerywać. Kiedy piszę recenzję jakiegoś sprzętu i uświadamiam sobie że czegoś nie sprawdziłem, mam przymusowy przestój na czas prowadzenia badań |
Temat: W jaki sposób piszesz teksty? |
m_okry
Odpowiedzi: 89
Wyświetleń: 21871
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2013-12-02, 16:26 Temat: W jaki sposób piszesz teksty? |
Moje teksty często powstają partiami, wówczas rzeźbię je w wordzie, zapisuje, po pewnym czasie wracam i poprawiam lub dopisuje coś więcej, później publikuję. Teksty robione "na jedno posiedzenie" piszę od razu w blogspocie |
Temat: Co studiujecie? |
m_okry
Odpowiedzi: 197
Wyświetleń: 59929
|
Forum: Szkoła Wysłany: 2013-11-30, 21:59 Temat: Co studiujecie? |
Studiuję Historię na UG |
Temat: Jakie książki czytasz ? |
m_okry
Odpowiedzi: 413
Wyświetleń: 104827
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2013-11-20, 01:45 Temat: Jakie książki czytasz ? |
Głównie historyczne - naukowe i popularnonaukowe. Czasem sięgnę również po fantastykę lub sf. Swego czasu przeczytałem "całego" Verne'a i Buchheima, do dziś mam do nich wielki sentyment. |
Temat: [serial] Z archiwum X |
m_okry
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 2137
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2013-11-20, 00:31 Temat: [serial] Z archiwum X |
Też miałem obawy czy znów poczuję ten klimat i będę miał chęci - jak najbardziej, serial nawet zyskuje przy oglądaniu "ciągiem", szczególnie jeśli chodzi o odcinki związane ze spiskiem i kosmitami |
| |