Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 126
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: O czym jest Twój blog?
m_okry

Odpowiedzi: 454
Wyświetleń: 1901986

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2013-12-07, 17:11   Temat: O czym jest Twój blog?
Blog outdoorowy, głównie z recenzjami sprzętu, wrzucam również relacje z różnych wypadów. Ostatnio jako uzupełnienie treści zacząłem kręcić filmy na yt. :)
  Temat: Pokaż swój fan page
m_okry

Odpowiedzi: 114
Wyświetleń: 38986

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2013-12-07, 16:07   Temat: Pokaż swój fan page
Regularnie aktualizowane informacje o tym, co dzieje się na blogu.

https://www.facebook.com/naswiezympowietrzu

Zapraszam.
  Temat: [Nowy dział] wizytówki blogów / katalog / powiadomienia
m_okry

Odpowiedzi: 38
Wyświetleń: 21622

PostForum: Lista czytelnicza   Wysłany: 2013-12-07, 15:20   Temat: [Nowy dział] wizytówki blogów / katalog / powiadomienia
Jak wygląda sytuacja z listą, kiedy rusza? :)
  Temat: [ocena] naswiezympowietrzu.blogspot.com
m_okry

Odpowiedzi: 29
Wyświetleń: 5728

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-12-07, 15:06   Temat: [ocena] naswiezympowietrzu.blogspot.com
Przedstawiam Wam do oceny mój blog

http://naswiezympowietrzu.blogspot.com/

Bloguję od września 2012, od lipca 2013 pod powyższym adresem :)

Generalnie jestem ciekaw jak podoba się Wam mój blog.
Proszę Was o opinie dotyczące przede wszystkim strony technicznej - kolorystyka, układ, przejrzystość :) Będę też bardzo wdzięczny za opinie dotyczące treści, choć wiem że tematyka jest dość hermetyczna (głównie sprzęt outdoorowy)

Pozdrawiam i czekam na (mam nadzieję konstruktywną) krytykę :)
  Temat: [ocena/opinia] Yetiograch.pl - mój blog o grach
m_okry

Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 3697

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-12-07, 14:37   Temat: [ocena/opinia] Yetiograch.pl - mój blog o grach
Mała, mocno subiektywna rada - uważam że teksty powinny być justowane, wówczas dużo wygodnie się je czyta (przynajmniej ja tak mam) ;)

Pozdrawiam
  Temat: [opinia] Jak Wam się podoba mój blog książkowy?
m_okry

Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 5863

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2013-12-07, 14:34   Temat: [opinia] Jak Wam się podoba mój blog książkowy?
Przejrzyście, teksty krótkie acz merytoryczne - podoba mi się :)
  Temat: Co robisz kiedy nie masz natchnienia?
m_okry

Odpowiedzi: 80
Wyświetleń: 20962

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2013-12-07, 14:33   Temat: Co robisz kiedy nie masz natchnienia?
Brak natchnienia mnie nie dosięga, gorzej z brakiem czasu. Mam masę pomysłów do zrealizowania i opisania, najczęściej po prostu nie mam na nie czasu :)
  Temat: W jaki sposób piszesz teksty?
m_okry

Odpowiedzi: 89
Wyświetleń: 21871

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2013-12-02, 22:45   Temat: W jaki sposób piszesz teksty?
Czasem wręcz muszę przerywać. Kiedy piszę recenzję jakiegoś sprzętu i uświadamiam sobie że czegoś nie sprawdziłem, mam przymusowy przestój na czas prowadzenia badań ;)
  Temat: W jaki sposób piszesz teksty?
m_okry

Odpowiedzi: 89
Wyświetleń: 21871

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2013-12-02, 16:26   Temat: W jaki sposób piszesz teksty?
Moje teksty często powstają partiami, wówczas rzeźbię je w wordzie, zapisuje, po pewnym czasie wracam i poprawiam lub dopisuje coś więcej, później publikuję. Teksty robione "na jedno posiedzenie" piszę od razu w blogspocie :)
  Temat: Co studiujecie?
m_okry

Odpowiedzi: 197
Wyświetleń: 59929

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2013-11-30, 21:59   Temat: Co studiujecie?
Studiuję Historię na UG :)
  Temat: Jakie książki czytasz ?
m_okry

Odpowiedzi: 413
Wyświetleń: 104827

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2013-11-20, 01:45   Temat: Jakie książki czytasz ?
Głównie historyczne - naukowe i popularnonaukowe. Czasem sięgnę również po fantastykę lub sf. :) Swego czasu przeczytałem "całego" Verne'a i Buchheima, do dziś mam do nich wielki sentyment.
  Temat: [serial] Z archiwum X
m_okry

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 2137

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2013-11-20, 00:31   Temat: [serial] Z archiwum X
Też miałem obawy czy znów poczuję ten klimat i będę miał chęci - jak najbardziej, serial nawet zyskuje przy oglądaniu "ciągiem", szczególnie jeśli chodzi o odcinki związane ze spiskiem i kosmitami :)

Strona 10 z 11
Skocz do: